0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12:30'da ilk soru12:45te 2. soru13:00'da 3. sorukatılamayacağım demektir, herkese bol şans :/
12:30'da ilk soru12:45te 2. soru13:00'da 3. soru
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12:30'da ilk soru12:45te 2. soru13:00'da 3. sorukatılamayacağım demektir, herkese bol şans :/bak sen bu işleri daha öğrenememişsin smile katılımcı yok görüyomusun hahahahaahahahahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12:30'da ilk soru12:45te 2. soru13:00'da 3. sorukatılamayacağım demektir, herkese bol şans :/bak sen bu işleri daha öğrenememişsin smile katılımcı yok görüyomusun hahahahaahahahahahahepsi soruyu bekliyor ayrıca bu bölümü herkes göremiyorki katılım fazla olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin12:30'da ilk soru12:45te 2. soru13:00'da 3. sorukatılamayacağım demektir, herkese bol şans :/bak sen bu işleri daha öğrenememişsin smile katılımcı yok görüyomusun hahahahaahahahahahahepsi soruyu bekliyor ayrıca bu bölümü herkes göremiyorki katılım fazla olsun o zaman görünür yerde yapıcaktın
ben ederim dedim arkadaş bu iş benim Ajansın işiydi . Hem bekle o kodları ben kazancam sonra da dağıtcam