Ben su an altinoluktayim hatta konu bile yazmistim tatildeyim diye her konum silindigi gibi bu da silinmis benden destek isteyenlere diyorum tatildeyim en yakin forum arkadaslarima yonlendiriyorum tatilde olmayan bende destek sonsuz hakedene ama

oy istemek için forumda tam 131 ö.m. atmısım. 47 cevap gelmis:) ne kadar yardım etmeyi seviyoruz böyle, ama kendimiz kazanamayınca veryansın ediyoruz. Yanlıs anlamayın bunu kendi yarısmam için söylemiyorum. kazanmak istiyorsak yardım edip kazandırmayı da bilmeliyiz haksız mıyım?
Ben de her zaman desteğe hazırım!
Aslında destek olmak isteyen arkadaşlarla bir etkinlik oluşturmak lazım!
Böylece daha çok destek bulunacağını düşünüyorum...
Valla doğrusunu söylemek gerekirse foruma girdiğimde nerdeyse yarım saatimi özel mesajla desteklemeye ayırıyorum,yeni üye olup bi iki mesajı olanlar dışında herkesi destekliyorum..
ben begenılı yarısmalara daha yenı yenı katılıyorum sağolsun oy istediğim cogu kişi verıyor.benım sorunum su msj hakkım doldugu için geri donup tesekkur edemıyorum o yuzden destek isterken basta tesekkur edıyorum..
canım konuyu acmışken bende yazayım dedim.msjlarıma bakmaya fazla zamanım olmuyor tatildeyim yaklaşık 1 aydır arada zman buldukca girip bakıyorum foruma ama destekleyemiyorum coğu arkadşımı bu konuda üzgünüm ama eve gecince elimden geldince yardım edicem
bende destek isteyen
'çoğu' kişiye destek vermeye çalışıyorum ama bazen iş yoğunluğunda kaynayanlar olabliyor onlar tekrar hatırlatsınlar