Gönderen Konu: Kipa Cocacola Kampanyası  (Okunma sayısı 8674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kipa Cocacola Kampanyası
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2011, 14:27:15 »
evet colo  zararlı  zaten  kipada  cola kalmamış  boşnua  gitme  diazem  hepsini  ben  aldım.)))))

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2011, 15:26:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Diazem ne zaman başlıyor, bitiyor ? ne zman nerede duyurulacak, katılım için ne kadar meblağda alışveriş istiyor ? bilgisi varsa paylaşırsan çok iyi olur, en yakın pendik köprüsü pendoryada var, sırf bu çekiliş için gitmem gerekecek,  ;)
Akşam 5 gibi gidicem.Detayları o zaman yazarım dostum..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2011, 22:07:02 »
Diazem ne zaman başlıyor, bitiyor ? ne zman nerede duyurulacak, katılım için ne kadar meblağda alışveriş istiyor ? bilgisi varsa paylaşırsan çok iyi olur, en yakın pendik köprüsü pendoryada var, sırf bu çekiliş için gitmem gerekecek,  ;)
Akşam 5 gibi gidicem.Detayları o zaman yazarım dostum..

Alışveriş tutarı kotası yok. 4x1 , 6x330, 6x250 lik paketlerden alma koşulu var.  03.06.2011 09:00- 16.06.2011 23:59 arası COCA COLA, COCA COLA LIGHT veya ZERO ürünlerinden almanız gerekmekte, müşteri hizmetlerinden kazıma kartını almanız gerekli. Kampanyayı Hedef Tanıtım yüklenmiş durumda.  ŞİFRE AD SOYAD ADRES 1599 a sms atılacak. 22.06.2011 tarihinde RADİKAL gazetesinde duyurulacak. HGK cılara başarılar ;)
Duyarlılığın için sağol Diazem, arkadaşlar gidiyordu atladım gittim. Electroworld ü halledemedim, zira onda kartlar kasadan alınıyormuş, yani alışveriş yapma koşulu var  ;) Electroworld den de 1-2 TL'ye birşey alınmayacağına göre  ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2011, 23:29:10 »
2. insertte yazıyor bunlar.Eve getirdim 2 saat denedim okuyamadım inan.. Valla sende iyi göz varmış.. Ayrıca burada şifreli kart yok.En erken pazartesi dediler..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2011, 14:50:45 »
Yine mi şifreli kart!Desenize yine ürün almadan gönderim,yine uçuk katılım;çaykur,burger ......
Gerçi süre azmış ama olsun yine de almadan katılan çok olur.

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2011, 15:21:24 »
ürün almadan uçuk katılım nasıl olur anlayamadım
 katılım fişini
alışveriş yapmadan veriyorlarmi

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2011, 15:56:53 »
Ürünün içinde veya ambalajında olmayıp da dışarıdan,müşteri hizmetlerinden ya da kasalardan verilen şifreli kartlar çoğu zaman fazlasıyla eşe dosta tanıdıklara dağıtılır. İlk mesajımda uçuk katılım olur dedim ama bu işin sadece kipada ve kısıtlı sürede olacağını düşünürsek uçuk rakamlara da çıkmaz aslında.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2011, 23:15:34 »
Sadece bu çekilişe katılımak için uzunköprüden Edirneye gittim bugün. ama kuponlar gelmemiş. çalışanlarında hiçbirşey bildiği yok. ne yapıcam yaa ? katılmam lazım buna.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2011, 00:09:34 »
2. insertte yazıyor bunlar.Eve getirdim 2 saat denedim okuyamadım inan.. Valla sende iyi göz varmış.. Ayrıca burada şifreli kart yok.En erken pazartesi dediler..

Ben Viaport ta ikinci alan kişiyim, müşteri hizmetlerinde kartı alanların listesini tutuyorlar. Benden evvel bizim forumdan biri gitmiş sanırım  ;D ;D ;D ;D standı çok köşeye kurmuşlar. Ama önüne gelen herkes durup bir bakıyor. Süre kısa, ya nasip deyip katılmak lazım. Neticede Ipad 2, hastası böbreğini satıyor walla  :-\ Piyasada garantilisi olmadığından kazanan anında satacaktır, eminim.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı bakev

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2011, 10:52:34 »
şans az ama yine de denemekte fayda var