Gönderen Konu: Kipa Cocacola Kampanyası  (Okunma sayısı 8695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Kipa Cocacola Kampanyası
« Yanıtla #40 : 16 Haziran 2011, 18:33:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bursada son 6 gündür ne 4x1 var,nede şifre..
kazananların çoğu bursa olacak gibi : )
Katılım aşırı olucak orası kesin dostum.. Dün bende gittim aldım kola.Sonra baktım şifre yok mecbur şifre akrtı kadarını alıp gerisini iade ettim.. Konyada aynı durumda şifre kartı felan bitti..Bursada 2 yada 3 rakibin var bildiğim benim ..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 16 Haziran 2011, 19:32:24 »
Ya katılım çok fazla olacağa benziyor dediğinize göre...
Ben de arkadaşla ortak girdim, gidip defalarca farklı kasalarda geçerek 4X1 leri tükettim raflarda.
Hayırlısı bakalım 1 tane çıksa bari de uğraştığımıza değse...

Çevrimdışı Elly Hardwin

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Twilight Türkiye Fan
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2011, 19:39:19 »
katılım bittimi ? link göremedimde

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2011, 21:28:17 »
Ben de arkadaşla ortak girdim, gidip defalarca farklı kasalarda geçerek 4X1 leri tükettim raflarda.

;D ;D ;D ;D ;D yalnız 1 tane çıksa da demişsin güldüm açıkçası :) kaç tane çıkarsa şükredersin peki 3-5  ???   ;D ;D ;D Cihaz 2000 tl ye yakın değerli öp başına koy bence, marketler bakkalar, şirketler market arabalarını ağzına kadar doldurup şriketlerine götürüyor.
Ben bir keresinde görmüştüm adam iki market arabası kola almıştı, çekiliş kuponu 1 koçan almıştı. Çok fiyat oynamadğından şirketlerin satınalmacıları bu kampanyalara dikkat ediyor  ;)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 16 Haziran 2011, 21:32:02 »

;D ;D ;D ;D ;D yalnız 1 tane çıksa da demişsin güldüm açıkçası :) kaç tane çıkarsa şükredersin peki 3-5  ???   ;D ;D ;D Cihaz 2000 tl ye yakın değerli öp başına koy bence, marketler bakkalar, şirketler market arabalarını ağzına kadar doldurup şriketlerine götürüyor.
Ben bir keresinde görmüştüm adam iki market arabası kola almıştı, çekiliş kuponu 1 koçan almıştı. Çok fiyat oynamadğından şirketlerin satınalmacıları bu kampanyalara dikkat ediyor  ;)

Ya 1 tane çıkar inş demek istemiştim, haklısınız yazımdan öyle anlaşılıyor.
Aceleden dikkat etmemişim yazarken...

129 katılım yaptık, ümitliydik ama anlaşılan katılım epey fazla...
şans artık...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #45 : 16 Haziran 2011, 21:55:27 »
Harika bir sayı katılım için valla.. Çevremdeki kampanyacı olmayan arkadaşlarım bile 15 16 katılım yaptı yalnız onuda ben belirteyim.. Bende baya yüklensemde sizin kadar değilim ...Ama ben çokda ümitlenmiyorum katılım ucuk seviyede olucak..

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #46 : 16 Haziran 2011, 22:59:36 »
Harika bir sayı katılım için valla.. Çevremdeki kampanyacı olmayan arkadaşlarım bile 15 16 katılım yaptı yalnız onuda ben belirteyim.. Bende baya yüklensemde sizin kadar değilim ...Ama ben çokda ümitlenmiyorum katılım ucuk seviyede olucak..

Diazem digi nin nick aklımda kalmış. Hani digiturk falan ;) Burger King kampanyasında da yazmıştı. O da global moderatörlerden olur valla. BK' ya da sağlam katılım yapmıştın değil mi digi ?. Maşallah demek danışmadan koçan koçan kuponları alan sendin  ;D ;D ;D ;D ;D  

edit : O arkadaş kinali88 miş, digi yi gördüm ama BK değildi demek ki, bunadık bunadık  :) Kampanyalar karıştı, bu kampanya ne veriyordu ya, ne kazanmışım  ;D ;D ;D ;D ;D (Googleda adımı aratıp birşey kazandığımda verdiğim tepki )
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2011, 23:03:59 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 16 Haziran 2011, 23:08:15 »

Diazem digi nin nick aklımda kalmış. Burger King kampanyasında da yazmıştı. O da global moderatörlerden olur valla. BK' ya da sağlam katılım yapmıştın değil mi digi ?. Maşallah demek danışmadan koçan koçan kuponları alan sendin  ;D ;D ;D ;D ;D 

Yok ya nicki benzettin sanırım, ben BK ya katılmıyorum öyle çok, 1 tane kuponum var onu da öylesine gönderecem, kenarda duruyo hala  :)

Zaten o kampanyaya(Burger King) yüzbinlerce belki de milyonun üstünde katılım olur herhalde, ya geçenlerde dondurma almaya gittim, adamlar kuyruk yapmış hamburger almak için  :D gören de bedava dağıtıyorlar sanacak  :D
Kuponlar havada uçuşuyo, kocaman kocaman ipad veriyoz diye afiş de var, gerçi millet böyle şeylerle uğraşmıyo, içtiği kolanın üstündeki kampanyadan bile haberi olmuyo çoğunun :) ama yinede çok fazla katılım olur değil mi...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #48 : 16 Haziran 2011, 23:13:33 »
Herkese bol şans bakalaım.... Bu kampanyada boyle biter..

Bence kimler kazanır derseniz  forumdan digi ,klevx,nermdil,ayar85,yesilyayla ve cocacola olabilir..

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #49 : 16 Haziran 2011, 23:14:40 »
ayan ı saymayı unuttum ayrıca.. Şimdi bitene taşısam bu kampanya bitmedi dicek.Ama 00:00 da biten kampanya sonuçlar 22 sinde yazıcak :)