0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bursada son 6 gündür ne 4x1 var,nede şifre..kazananların çoğu bursa olacak gibi : )
Ya katılım çok fazla olacağa benziyor dediğinize göre...Ben de arkadaşla ortak girdim, gidip defalarca farklı kasalarda geçerek 4X1 leri tükettim raflarda.Hayırlısı bakalım 1 tane çıksa bari de uğraştığımıza değse...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa katılım çok fazla olacağa benziyor dediğinize göre...Ben de arkadaşla ortak girdim, gidip defalarca farklı kasalarda geçerek 4X1 leri tükettim raflarda.Hayırlısı bakalım 1 tane çıksa bari de uğraştığımıza değse... yalnız 1 tane çıksa da demişsin güldüm açıkçası kaç tane çıkarsa şükredersin peki 3-5 Cihaz 2000 tl ye yakın değerli öp başına koy bence, marketler bakkalar, şirketler market arabalarını ağzına kadar doldurup şriketlerine götürüyor. Ben bir keresinde görmüştüm adam iki market arabası kola almıştı, çekiliş kuponu 1 koçan almıştı. Çok fiyat oynamadğından şirketlerin satınalmacıları bu kampanyalara dikkat ediyor
Harika bir sayı katılım için valla.. Çevremdeki kampanyacı olmayan arkadaşlarım bile 15 16 katılım yaptı yalnız onuda ben belirteyim.. Bende baya yüklensemde sizin kadar değilim ...Ama ben çokda ümitlenmiyorum katılım ucuk seviyede olucak..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHarika bir sayı katılım için valla.. Çevremdeki kampanyacı olmayan arkadaşlarım bile 15 16 katılım yaptı yalnız onuda ben belirteyim.. Bende baya yüklensemde sizin kadar değilim ...Ama ben çokda ümitlenmiyorum katılım ucuk seviyede olucak..Diazem digi nin nick aklımda kalmış. Burger King kampanyasında da yazmıştı. O da global moderatörlerden olur valla. BK' ya da sağlam katılım yapmıştın değil mi digi ?. Maşallah demek danışmadan koçan koçan kuponları alan sendin