0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemeyin bizi arkadaşlar zaten hepsi gol oluyor nasıl vurursan vur benımkı olmadı biri harbidenmi nasıl başardın yaa vallahi, iki kez oynadım her ikisindede birer tane kaçırdım üzgünüz kaçırdınız yazısı cıktı köşelere atayım derken dışarı attım topu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemeyin bizi arkadaşlar zaten hepsi gol oluyor nasıl vurursan vur benımkı olmadı biri harbidenmi nasıl başardın yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemeyin bizi arkadaşlar zaten hepsi gol oluyor nasıl vurursan vur benımkı olmadı biri
yemeyin bizi arkadaşlar zaten hepsi gol oluyor nasıl vurursan vur
ilk oku ortaya gelince.ikinci sekmedeki yay işaretini orta dereceye kadar açın. sondaki ok işaretinide ortaya geldiğinde tuşa yada mouseye yavaşça orta şiddetle basın hepsi gol olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk oku ortaya gelince.ikinci sekmedeki yay işaretini orta dereceye kadar açın. sondaki ok işaretinide ortaya geldiğinde tuşa yada mouseye yavaşça orta şiddetle basın hepsi gol olur wayy taktiği kessss
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk oku ortaya gelince.ikinci sekmedeki yay işaretini orta dereceye kadar açın. sondaki ok işaretinide ortaya geldiğinde tuşa yada mouseye yavaşça orta şiddetle basın hepsi gol olur tşkler taktikler için