tek seferde 1 kişi seçiyosunuz ama istediğiniz kadar seçebilirdiniz tabi o seçimlerinizin içinden 1 tanesi tutmuştur ve seçim yaptığınız kişide kazandı
benii neden seçmedinizz heeee
tek seferde 1 kişi seçiyosunuz ama istediğiniz kadar seçebilirdiniz tabi o seçimlerinizin içinden 1 tanesi tutmuştur ve seçim yaptığınız kişide kazandı 
ilk başta öyle yapmışlardı sanıyorum seçilenlerden birine de hediye vardı ancak sonra kazananları 200 den 100 e indirdiler sanırım bu sefer kazananlar bir arkadaşını kendi seçecek,kazanan arkadaşlarla iyi geçinmekte fayda var
öyle olursa herkes kendi yakınını seçer

eger öyleyse tüm kazananları çok seviyorum
beni seç beni ali atıf beni seç
Kiminle Mutlu Olduğunuzu söylediniz şimdi sıra seçtiğiniz kişileri mutlu etmekte. Bizden kazanan isimlere iki paket gönderilecek, hem kendilerini hem de seçtikleri arkadaşlarını mutlu etmek için.
demiş etiii kimse kimseye paketini vermez
Kiminle Mutlu Olduğunuzu söylediniz şimdi sıra seçtiğiniz kişileri mutlu etmekte. Bizden kazanan isimlere iki paket gönderilecek, hem kendilerini hem de seçtikleri arkadaşlarını mutlu etmek için.
demiş etiii kimse kimseye paketini vermez 
kazanan kişiler çok şanslı

bende kazansam bnde vermezdim
Kiminle Mutlu Oluyorsun uygulamasında kazanan isimlerin Facebook emaillerine adres bilgileriniz için form gönderdik. Formda yazacağınız adrese, hediye paketleriniz bu ay içinde ulaşacak.
Kiminle Mutlu Oluyorsun uygulamasında kazanan isimlerin Facebook emaillerine adres bilgileriniz için form gönderdik. Formda yazacağınız adrese, hediye paketleriniz bu ay içinde ulaşacak.
bana hala gelmedi mail filan kontrol edin diyorum cevapta yok :/