Burdada kac ogrenci midesine kelepce taktirdi habersiz ailelerinden,yarin obur gun saglam bobregine bisey olunca napcak acaba,genclik zor cocuk olmak zor,teknoloji ilerliyor yarin obur gun neler cikcak
bu teknolojiye organ yetmez bence
çocuklarımızı nasıl koruyacaz. heryer çakal dolu. parayla satın alan zihniyet parayla alamadıgında başka yollar dener. Allah hepimizin çocuklarını kötülerden korusun. çok üzüldüm bu habere. yorum yap yap bitmez öyle bir konu
iPad 3 çıkınca da beynini satsın, nasıl olsa pek işine yaramıyor
Yok artık ya!Ne diyeceğimi şaşırıyorum bunlara rastgeldikçe
İnsanlar kafayıı yedii.. Şu yeni gençlik hele teknoloji manyağı oldu çıktıı.. Yazık valla yazık..Ben bile kızıyorum kendime şu bilgisayar başında oturmayacağım diye 1 gün bile bilgisayar olmadan geçmiyo. Ama ilerde çocuğumu uzak tutacağım bilgisayardan . kesinlikle bu kadar zaman harcamayacak bilgisayarda
İnsanlar kafayıı yedii.. Şu yeni gençlik hele teknoloji manyağı oldu çıktıı.. Yazık valla yazık..Ben bile kızıyorum kendime şu bilgisayar başında oturmayacağım diye 1 gün bile bilgisayar olmadan geçmiyo. Ama ilerde çocuğumu uzak tutacağım bilgisayardan . kesinlikle bu kadar zaman harcamayacak bilgisayarda
bence cocukalrı uzak tutmak mümkün olmayacak hatta bence anneler çocukları iletişimi bilg kuracaklar 5 yaşında okula gitmiyolar bilgi açıp oyun ları bulup herşeyi yapabiliyolar okuma yazma biliyor sanıyo insan bu çocukları
valla ben çok disiplinli olurum gibime geliyoo özellikle bu konuda bilgisayar manyağı bir çozuğum olmasını istemem
hangi gerizekalı diye okudum. ama çocuklarda olabiliyor, bazen istediklerini elde etmek için kanıyorlar. herhalde apple ın sahibi okusa şok olur. yazık ya tüm ömrü diyalizde geçecek ve belki de ipad 3 ü göremeyecek

.
ucuza satmış ,burada olsa 10 katına satardı.....