Gönderen Konu: FavoriPembeDüşler Destek  (Okunma sayısı 47284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: FavoriPembeDüşler Destek
« Yanıtla #300 : 14 Mayıs 2009, 18:40:23 »
neler oluyor yaw yarışma biter  ama dostluk arkadaşlık paylaşım nerede tılsım o kişiyi buraya yazmanı rica ediyorum bizde bilel,m kimelere destek oluyoruz.

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #301 : 14 Mayıs 2009, 19:46:51 »
]                                                  BEN
                            NE İNSANLAR GÖRDÜM AYAKKABILARI YOK
                            NE AYAKKABILAR GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
Arkadaşlar düşüncelerime tercüme oldunuz bana destek verdiniz gerek bu sayfada gerek ö.m yaparak bana destek olan bütün güzel insanlar hepinize sonsuz teşekkürler.dün olayın şoku ile sinirden ağlıyordum bu gün bana gösterdiğiniz destekten dolayı çok mutluyum gerçekten . ben bu forum sayesinde dış görünüşünü görmeden şeklini şemalini bilmeden sadece yazıları  sayesinde o kadar güzel arkadaşlıklar kurdumki bazıları ile özel meselelerimizi bile paylaştık hepimizin yaptığı gibi. İki gün görmesem hastamısın ne oldu yoksun demeye başladım bu çok güzel bir olay.Benim bu olayda kızdığım verilen 1 değil şu ana kadar o kadar çok  1  verdilerki bu sayfada yazmadım bile saygı duydum kendimce.Benim kızdığım kişinin aklınca beni aptal konumuna sokmaya çalışması tüm iyi niyetimle sana destek olayım sen verdiğin 1 puanı kopy yap bana gönder beni rahatsız eden bu işte.rekabet değil kanıma dokunan haksızlık .Çoğunuz biliyo ben oğlumla aramda geçen bir olayı yazdım gururla benim hatam  oğlumada bu yarışmaya katıldığımı söylemek onu umutlandırmak bir çok arkadaşım samimiyetleri ile puanın çok düşük istersen başka düş yaz diye ısrar ettiler yok dedim oğluma anlatamam bunu benim amacım ona sadece başardın diyebilmek tanımadığım bir üyeden oy isterken utancımdan yerindibine geçtim ve eğer rahatsız ediyosam bana cvp yazma seni anlayışla karşılarım diye yazdım hep bilenler biliyo  ilk yarışmadan beri aynı düş değişmedi hiç
 saygı çerçevesi içinde yapılan bütün rekabetleri anlayışla karşılıyorum haksızlığa karşıyım kişnin kopy lerini tek tek inceledim gece yinede haksızlık yapmayayım  diye hep tek kopy ve hiç yükselme yok forumdan güvendiğim bir insana sordum   ne anlıyosun benmi yanlış görüyorum diye  resmen 1 vermiş dedi yanlışlık yok favoriden kaynaklanan bir hata yok ortada saygısız bir gerçek var olay budur yani yinede sizlere yorumsuz sundum ki görün beni anlayın istedim destek olan olmayan yorum yapan yapmayan bütün forum ailesine teşekkürler.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #302 : 14 Mayıs 2009, 19:50:59 »
tılsımcım seni çok iyi anlıyorum oy istemek nasıl bir duygu ben ilk yarışmada çok yaşadım ve bir dürü forumdan banlandım şimdi işin içine ortalama girdi ve herşey degişti destek vermek istemiyosa dokunmasa 1 verecegine vermese daha iyi olur ama bu kişiyi açıklamanı istiyorum senden

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #303 : 14 Mayıs 2009, 19:59:39 »
evet bu kişiyi açıkla lütfen, çünkü bizlerde ona destek olmuş ya da oluyor olabiliriz. kim olduğunu bilelim ki bundan sonra ona göre davranalım.

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #304 : 14 Mayıs 2009, 20:07:53 »
                     sıra geldi   sana ! kendini akıllı sanan  budala
ne oldu bana 1 verdin çokmu mutlusun hadi 1 verdin bide bana kopy yaptın bari bir hile yapıyosun kopy yapmada anlamayalım sen yada senin desteklediğin biri kazansın bu yarışmayı çokmu huzurlu olucaksın bak yukardaki yorumlara her kes ismini soruyo
 ismini vermiyorum çünkü insanları senin seviyene düşürmek istemiyorum
ismini vermiyorum çünkü burayı mahalle kavgası ortamına taşımak istemiyorum
ismini vermiyorum çünkü muhatabım değilsin
insanlar bu formu aile ortamı içinde olsun kavgasız saygı ile yarışılsın paylaşılsın diye kurmuşlar ismini verip reklamını yapmıyacağım bayansın olmayan onurunu ayaklar altına almıyacağım bak yinede sana kötü kelimeler kullanmadan yazıyorum sende okuyosun onuda biliyorum dün geldin 3 yarışmaya katıldın hepsi senin olacakya olsun kimsenin gözü yok ama yarışıyosan onurunla edebinle yarış destek iste hileyle üçkağıtla değil sana ben çook şey söylerim ama  senin seviyene inmemek adına susuyorum haberin olsun

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #305 : 14 Mayıs 2009, 20:11:30 »
iyide bizide aptal yerine koyuyordur bu kişi ne bilcez şimdi :-[bizde destek vercez bilmediğimizden >:(

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #306 : 14 Mayıs 2009, 21:28:14 »
arkadaşlar kusura bakmayın bazılarınız biliyo küçük oğlum hasta 3 gündür hastanelerdeyim size cvp yazamıyorum hemen ,oğlumla ilgileniyorum çünkü .B iliyorum haklı olarak isim istiyosunuz ama beni mazur görün forumda kavga ortamı yaşansın istemiyorum gerçekten seviyemizi bozmayalım çürük bir elma yüzünden yapacak olan zaten yapar insanın içinde kötülük olmasın yeterki bir üyelik alır bize 10 veriri kopy yapar bir üyelik alır 1 verir  haberimiz olmazönüne geçemeyiz ki ben hep destek olduğum zaman oy verip kopy yaptım sizden de bu şekilde istedim kopy yapmana gerek yok sana güveniyoruz dendiği halde biz yine bu şekilde destek olalım birbirimize  yeterki saygı çerçevesinde yarışalım gerisi boş  şahıs  dün en son bana oy verdi galiba şimdi kayıp valla normalde çoktaan burdaydı belki anlamıştır hatasını  ne diyeyim başka beddua bile etmek içimden gelmiyo valla isim yazıp forumda kirlilik yaratmayalım boşuna aile ortamımızı bozmayalım olmayacak biri için değmez., değersizi değerli yapmaya gerek yok
valla dünden beri hastalık peşinden bu olay bana destek olanlara oy verip destek olamadım daha beni mazur görün ya hepinize desteklediğiniz ve bu durum karşısında beni yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler
 işte gerçek forum ailesi :) budur yaaa

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #307 : 14 Mayıs 2009, 21:31:13 »
geçmiş olsun oğlunun nesi var ???valla iyice merak ettim ama neyse artık kimse kim elbet bizede 1verirse ve kopy yaparsa yakalanır :D

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #308 : 15 Mayıs 2009, 00:44:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar kusura bakmayın bazılarınız biliyo küçük oğlum hasta 3 gündür hastanelerdeyim size cvp yazamıyorum hemen ,oğlumla ilgileniyorum çünkü .B iliyorum haklı olarak isim istiyosunuz ama beni mazur görün forumda kavga ortamı yaşansın istemiyorum gerçekten seviyemizi bozmayalım çürük bir elma yüzünden yapacak olan zaten yapar insanın içinde kötülük olmasın yeterki bir üyelik alır bize 10 veriri kopy yapar bir üyelik alır 1 verir  haberimiz olmazönüne geçemeyiz ki ben hep destek olduğum zaman oy verip kopy yaptım sizden de bu şekilde istedim kopy yapmana gerek yok sana güveniyoruz dendiği halde biz yine bu şekilde destek olalım birbirimize  yeterki saygı çerçevesinde yarışalım gerisi boş  şahıs  dün en son bana oy verdi galiba şimdi kayıp valla normalde çoktaan burdaydı belki anlamıştır hatasını  ne diyeyim başka beddua bile etmek içimden gelmiyo valla isim yazıp forumda kirlilik yaratmayalım boşuna aile ortamımızı bozmayalım olmayacak biri için değmez., değersizi değerli yapmaya gerek yok
valla dünden beri hastalık peşinden bu olay bana destek olanlara oy verip destek olamadım daha beni mazur görün ya hepinize desteklediğiniz ve bu durum karşısında beni yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler
 işte gerçek forum ailesi :) budur yaaa

arkadaşım bizler her zaman senin arkandayız unutma bunu allahın izniyle kazanacaksın ve oğluşunun düşü gerçek olacak bu arada oğlunada allah acil şifalar versin inşallah  :-* :-*
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2009, 00:46:45 Gönderen: minikcim »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #309 : 15 Mayıs 2009, 01:03:09 »
tılsımcım böyle insanlar için üzülmeye değmez sana destek olanlar yeter zaten boşver ;)
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2009, 01:39:08 Gönderen: masumkedi »