Gönderen Konu: Destek Veya Köstek Lazım Hır-Gür Sahte Hesap Benim Meselem  (Okunma sayısı 4403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Destek Veya Köstek Lazım Hır-Gür Sahte Hesap Benim Meselem
« Yanıtla #20 : 03 Haziran 2011, 02:09:01 »
Burda bu yazıyı yazan arkadaş az bile yazmış arkadaşlar bugün aynısı benim yakın bir akrabama oldu. Rakibi kendisine hakaret içeren yazılar yolladı katıldığı diğer bir yarışmada. Niye 800 oy aldığı için elenmiş ondan . Yakında büyük ihtimal akrabamın face ni kapattırırlar Allahtan gerçek hesap geri alır. Ama yazılanları şöyle ufak bir ekliyim:

".....bakyorumda her yarışmada bunu yapıyorsun sen hayat suyuda karıştırdın sen fakenle değil gerçeğinle gelsene şu meydanlara burda yarışmıyorum ama senin görevin yarışmaları karıştırmak beceriksizsin hiç bir halta yaramıyorsun ee sende bi çıkar yolu bulmuşsun kendine milleti şikayet ediyorsun anca"

Hiç isim vermek istemiyorum bulaşmak istemiyorum ama yapılan çok ayıp bir şey . Demek ki sahte oy- hile - sahte profil görünce suscaz. Birde kazanmazsak beceriksiz oluyormuşuz o kadar üzüldi ki bunu yaşayan arkadaşım keşke özel mesaj olarak atsaydı derdini dedi bu çok ayıp . Yaş olarak da genç olmadığı için ağrına gitti. Hilebaz olmaktansa beceriksizliği bin kere tercih ederim ben bu sitede de anladığım kadarı ile bizler gibi düşünen çok.
Veritas = Aequitas