Gönderen Konu: Destek Veya Köstek Lazım Hır-Gür Sahte Hesap Benim Meselem  (Okunma sayısı 4405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Ynt: Destek Veya Köstek Lazım Hır-Gür Sahte Hesap Benim Meselem
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2011, 19:01:39 »
eyefive insanlar zengin olsa da yapar çünkü insanlar doyumsuzdur.Yarışmaya gelince bu kişi bir açığı kullanıyor olabilir,yarışmayı hiç incelemediğim için bilemiyorum.

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 31 Mayıs 2011, 23:20:04 »
Evet Eyefive Cüneyt Arkın' ın filmini..Ben de avcılığa karşıyım,sadece tutku olarak örnek verdim onu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2011, 23:20:09 »
@reyhane hnm ya destek istedim ben siz alageyikten bahsediyorsunuz boşverin alageyiği, karşımda caroline duruyor siz alageyikten bahsediyorsunuz  :) ;D

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2011, 23:21:26 »
@reyhane hnm ya destek yeri bura boşverin şimdi alageyiki karşımda caroline duruyor siz alageyikten bahsediyorsunuz  :) ;D

Ne bileyim be Sözten Bey yazdımdı işte öylesine  :D

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2011, 03:05:09 »
İyi akşamlar , yazınızı okudum ve aklıma benimde başıma gelen sahte hesaplı kazananlar geldi. Tek yapılması gerekn arkadaşlarınızın toplu şeiklde söz konusu kişinin Facebook hesabının sahte olduğunu Facebook a bildirmeniz. Mesela Fa nın bir yarışması var orda da brinci aldı başını gidiyor düşünün birinci 400 oy almış ikinci 150 mantığı olan bir firma - yetkili -admin adı herneyse burda bir düşünür. Ama nerde birde siz şikayetçi olup oyunu bozarsanız sizide sistemden atıyorlar yada oylarınız siliyorlar benim Glade de başıma geldi. Hayat Su nun foto yarışmasına bakın orda bir oy rakamı var şaşırdım kaldım artık dedim bu kadar olmaz 700. Abartılır ama bu kadar abartılmaz ve yarışmadaki resimlerin bir çoğu bilgisayar kaynaklı bir çoğu başka yerden alınmış - birde o kadar ilgisiz ki admin bir resimden 3-5 tane vardı. Ben şahsen oy hiç sitemem kimseden arkadaşlarımı rahatsız etmem ama mesela bu tür foto olan yarışmalarda katılanlar diğer beğendiklerine oy vereblirler. Ben her zaman öyle yaparım. Htta bu 700 oylu Hayat Su daki kişiyede bir oyda ben verdim beki 1000 rekoru yapar diye.

En güzel yol bu tür durumlarda ilgili firmaya mail atmak sayfaya yazına bir çözüm olmuyor onu gördüm ben.

Birde bu kadar sahte hesaplar nasıl açılıyor onuda anlayamıyorum. Facebook genelde bir ip üzerinden o kadar hesap açılmasına izin vermez diye biliyordum ama onuda dolandırmanın yolunu bulmuşlar besbelli.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #15 : 01 Haziran 2011, 13:38:25 »
Selcuk Abıııı facebooktan bı bana ulassana...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 01 Haziran 2011, 13:56:58 »
İyi akşamlar , yazınızı okudum ve aklıma benimde başıma gelen sahte hesaplı kazananlar geldi. Tek yapılması gerekn arkadaşlarınızın toplu şeiklde söz konusu kişinin Facebook hesabının sahte olduğunu Facebook a bildirmeniz. Mesela Fa nın bir yarışması var orda da brinci aldı başını gidiyor düşünün birinci 400 oy almış ikinci 150 mantığı olan bir firma - yetkili -admin adı herneyse burda bir düşünür. Ama nerde birde siz şikayetçi olup oyunu bozarsanız sizide sistemden atıyorlar yada oylarınız siliyorlar benim Glade de başıma geldi. Hayat Su nun foto yarışmasına bakın orda bir oy rakamı var şaşırdım kaldım artık dedim bu kadar olmaz 700. Abartılır ama bu kadar abartılmaz ve yarışmadaki resimlerin bir çoğu bilgisayar kaynaklı bir çoğu başka yerden alınmış - birde o kadar ilgisiz ki admin bir resimden 3-5 tane vardı. Ben şahsen oy hiç sitemem kimseden arkadaşlarımı rahatsız etmem ama mesela bu tür foto olan yarışmalarda katılanlar diğer beğendiklerine oy vereblirler. Ben her zaman öyle yaparım. Htta bu 700 oylu Hayat Su daki kişiyede bir oyda ben verdim beki 1000 rekoru yapar diye.

En güzel yol bu tür durumlarda ilgili firmaya mail atmak sayfaya yazına bir çözüm olmuyor onu gördüm ben.

Birde bu kadar sahte hesaplar nasıl açılıyor onuda anlayamıyorum. Facebook genelde bir ip üzerinden o kadar hesap açılmasına izin vermez diye biliyordum ama onuda dolandırmanın yolunu bulmuşlar besbelli.

bu yöntemi kötüye kullananalrda çok haksız yere gizemli tospağa yı bu yolla kaç defa sayfasını kapadılar.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #17 : 01 Haziran 2011, 14:01:12 »
:) kulağım çınladı :)
konu ile ilgili olarak, soztencim, konunun başında fotosunu koyduğun kişi twitter da nicki pinkfreud olan, Okuyanus Yayınları nın dizüstü kitap serisinden kitabı çıkan/çıkacak olan (çıktı mı tam bilmiyorum) ve esas işi bloggerlık olan bi kişi. inanılmaz takipçisi var ve zaten kitap yazabilme ve yayınlatabilme sebebi de bu.
fake var mıdır yok mudur bilemem ama bahsi geçen kişi sosyal medyada çok aktif biri, bilgin olsun.
ben de twitter da takipçisiyim, tesadüfen verdiği linki gördüm, tıkladım, senin fotosunu koyduğun kız karşıma çıkınca anladım olayı :)
böyle :D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 01 Haziran 2011, 14:10:06 »
yok zaten yarışmaya artık bakamıyorum dahi sırf o kız da degil diğer yarışmacılar da aldı başına gitti (geçen haftada arkadaşı 1630 oyla kazandı),firmayı aradığımda durumun kendileri açısından da çok kötü olduğunu bir daha yarışma yapmayacaklarını yine sayfalarında bir duyuru yapıp(ne kadar dogru bilemiyorum) beni çağıracaklarını telafi etmeye çalışacaklarını anlattılar. Ben de zaten katılım az diye katılıp forumdan kimse katılmayışı ve forumun desteği ile kazanırım diyordum ancak iş imkansıza yol alınca yapacak da birşey kalmadı  :) fotografı da her gördüğümde halka filmi aklıma geliyor biraz tırstım açıkçası kadından  :)
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2011, 14:20:17 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 01 Haziran 2011, 19:34:26 »
ir önceki mesajımda yazdığım profil şikayeti yanlış anlaşılmasın ben gerçekten sahte ise bir hesap o zaman yapılabilir deiştim. Yoksa haksız yere Facebook ukapatıla arkadaşları burda okumuştum. Aslında onlarda Facebook da adminlere anlaşılılr bir ingilizce ile mail atsalar bence hesaplarını geri alırlar. İnsanların artık ufacık parça bir şey için bile yapmayacağı yok çok şaşırıyorum okuduklarıma. Hakkı ile kazanmak çok zor.
Veritas = Aequitas