Gönderen Konu: Bilişimden anlayan arkadaş varmı??  (Okunma sayısı 1021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
Bilişimden anlayan arkadaş varmı??
« : 01 Haziran 2011, 10:36:44 »
Arkadaşlar bişey sorucam vodefone ile ilgili bu işlerden anlayan varmı??

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Ynt: Bilişimden anlayan arkadaş varmı??
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2011, 10:42:15 »
Canım sen direk sor bence konu ile bilgisi olan varsa paylaşır biligisini ..

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2011, 10:58:46 »
Başlığı yanlış açmışsınız gibi bilişim deyince baktım, Vodafone demişsiniz. Bencede soruyu doğrudan sorun. Çözümünü bilen varsa yazar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2011, 11:04:07 »
Arkadaslar 2 gündür bir numara arıyor benı kah özel no kah normal arıyorum geri dönmuyor daha öncede 5 ay önce falan yine böyle bir numara vardı ?? malüm her yere veriyos numaramızı !! ama gecenlerde arayan numara ile bu aynımı diye ben döküman çıkartmak istiyorum  vodefoneden vodefonenın serf online servsıne şifremle giriyorum benım aradıklarım var benı arayanlar çıkmıyor!! ama ben vodefoneye gidip direk bana 6 aylık benı arayan dökümanı çıkarın desem verırlermı yoksa savcılık falan gerekirmı biraz arastırdım netten net sonuca varamadım kriminal bir durum olmadan vermezler yazıyor bazı yerler !! yani savcılık mavcılık uzun işimi bunu almak yoksa kolayca alınırmı?

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2011, 11:10:02 »
Operatörlerin şu an için gelen çağrıları bildirmesi söz konusu değil.

Rahatsızlığınız söz konusu ise, savcılığa suç duyusunda bulunabilirsiniz. Bu sayede arayan numaralara ulaşılabilir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaslar 2 gündür bir numara arıyor benı kah özel no kah normal arıyorum geri dönmuyor daha öncede 5 ay önce falan yine böyle bir numara vardı ?? malüm her yere veriyos numaramızı !! ama gecenlerde arayan numara ile bu aynımı diye ben döküman çıkartmak istiyorum  vodefoneden vodefonenın serf online servsıne şifremle giriyorum benım aradıklarım var benı arayanlar çıkmıyor!! ama ben vodefoneye gidip direk bana 6 aylık benı arayan dökümanı çıkarın desem verırlermı yoksa savcılık falan gerekirmı biraz arastırdım netten net sonuca varamadım kriminal bir durum olmadan vermezler yazıyor bazı yerler !! yani savcılık mavcılık uzun işimi bunu almak yoksa kolayca alınırmı?