Gönderen Konu: Hayatın Draması Varsa Rondo Seninde Hayatında(20 haziran)  (Okunma sayısı 1832 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılım Koşulları :

Ümit Besen omuz yastığı ve Drama Bakım Seti kazandıracak olan ödüllü soru kampanyası, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde bulunan Ülker Rondo'nun Facebook sayfası üzerinden uygulanacak ve öncesinden duyurulmak koşulu ile belirtilecek saatler arasında yayında kalacaktır.

Uygulama süresince, ödüllü soruyu yanıtlayarak çekilişe katılanlar arasından  yapılacak şirket çekilişi ile 5 kişi Rondo Ümit Besen omuz yastığı, 10 kişi Rondo Drama Bakım Seti ödülü kazanacaktır.

Kampanya bitiş tarihi 20 Haziran 2011 Pazartesi günüdür.

Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.

Katılım için, katılımcının Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde bulunan Ülker Rondo'nun Facebook hayran sayfasına, ücretsiz olarak kayıt olması gerekmektedir.

Ödül kazananlara, üyelik bilgilerinden erişilerek bilgi verilecektir. Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak sunulacaktır.

Uygulamaya katılan herkes uygulama şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Ülker ve Promoqube, Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.

İşbu Şartname konusu Kampanya Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2011, 22:21:32 Gönderen: catpat07 »
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hayatın Draması Varsa Rondo Seninde Hayatında
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2011, 10:22:10 »
ümit besen omzu çıkar diye katılamıyorum ben buna :D

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2011, 10:23:16 »
ben bu hataya bir kez düştüm arkadaş daha katılmam eşimle yılbaşı yılbaşı kavga ettik bu omuz yüzünden hay kazanmaz olaydım zaten teselli ödülü için katılmıştım beğenisileritutmuş yazımı  :P

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2011, 10:54:04 »
Drama bakım seti dediği neki. O omuzdan iyidir herhalde.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2011, 13:41:36 »
ne işe yarıyorki ümit besen omuzu anlamadım yastık gibi bişimi acaba :P :P :P

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2011, 13:45:48 »
benim de tek amacım ümit besen omzu  :) yanımda ümit besen bir de müziğini koydun mu alsana hergün sarıyerde  tavernadaymış gibi hisset  :)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2011, 13:47:24 »
rondo şarkı sözü yarışması vardır hatırlarsanız.o yarışmada en dandik şarkı seçilmişti ne sözler vardı seçilmedi o günden sonra hevesin kaçtı rondoya  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2011, 15:53:18 »
rondo şarkı sözü yarışması vardır hatırlarsanız.o yarışmada en dandik şarkı seçilmişti ne sözler vardı seçilmedi o günden sonra hevesin kaçtı rondoya  ;D
o yarışmada birinci olan şarkı bana aitti,sizi seçmediler diye bu şekilde yorum yapmanız bence hoş değil..sonuçta jürininde belli kıstasları var,kafiye vs...ümit besen abim şarkı budur demişse,bize susmak düşer :)

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2011, 16:47:32 »
ben bu hataya bir kez düştüm arkadaş daha katılmam eşimle yılbaşı yılbaşı kavga ettik bu omuz yüzünden hay kazanmaz olaydım zaten teselli ödülü için katılmıştım beğenisileritutmuş yazımı  :P

:D :D :D :D :D :D :D :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2011, 16:54:04 »
o yarışmada birinci olan şarkı bana aitti,sizi seçmediler diye bu şekilde yorum yapmanız bence hoş değil..sonuçta jürininde belli kıstasları var,kafiye vs...ümit besen abim şarkı budur demişse,bize susmak düşer :)

ben kendimden örnek vermedim dolu şarkıyı inceledim ne şarkı sözleri vardı seçilmemişti. ben fikrimi söylüyorum sadece.tabiki herkesin beğenisi farklı.ben zaten ilk sıralarda değildim kendimi katmadım mesajı lütfen bir daha okuyun.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM