Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKATILAN ARKADAŞLARIMIZDAN 3 KİŞİ SETRMS 2011 İLKBAHAR-YAZ KREASYON MODELLERİNDEN 1 SETRMS PARDÖSÜ VE 1 ADET SETRMS KAP VE BİRDE SETRMS TAKIM HEDİYE EDİYORUZ KAZANAN ŞANLI TAKİPÇİLERİMİZ SETRMS'İN KENDİSENE EN YAKIN MAĞAZASINDAN ÜRÜNÜNÜ BEĞENİP DENEYEREK ALACAKTIR....
başarılı bir kampanya olsun istiyorum arkadaşlar desteğinizi beklerim lütfennn
katıldım güzel bir çalışma tebrikler
bloguna her girdigmde tehlikeli diye uyarı verio

sartları burayada yazar msnnz ?
canım bende de uyarı cıktı ama ben devam dedım sorun olursa artık bılmıyorum...bır de Nurşen cım ben blogu ızledıgımı yazmayı unutmusum dıger sartlar tamam...
KATILIM ŞARTLARIMIZ
*BLOĞUMU İZLEMEYE ALINIZ
*http://www.facebook.com/setrms.official?sk=wall SAYAFAYA KATILIP ARKADAŞLARINIZA SAYFAYI ÖNERİNİZ
*SETRMS NİN FACEBOOK SAYFASINDAN (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) EN AZ BİR ÜRÜNÜ SAYFANIZDA PROFİLİNİZDE MUTLAKA PAYLAŞINIZ KONTROLLERİ YAPILACAKTIR.
*KAMPANYAYI BLOG ,FACEBOOK,TWİTTERDE DUYURUP GEREKEN LİNKLERLE BİRLİKTE MAİL ADRESLERİNİZİDE YORUM OLARAK BIRANIZ..........
bu da Gulumserım ıcın
KATILIM ŞARTLARIMIZ
*BLOĞUMU İZLEMEYE ALINIZ
*http://www.facebook.com/setrms.official?sk=wall SAYAFAYA KATILIP ARKADAŞLARINIZA SAYFAYI ÖNERİNİZ
*SETRMS NİN FACEBOOK SAYFASINDAN (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) EN AZ BİR ÜRÜNÜ SAYFANIZDA PROFİLİNİZDE MUTLAKA PAYLAŞINIZ KONTROLLERİ YAPILACAKTIR.
*KAMPANYAYI BLOG ,FACEBOOK,TWİTTERDE DUYURUP GEREKEN LİNKLERLE BİRLİKTE MAİL ADRESLERİNİZİDE YORUM OLARAK BIRANIZ..........
teşekkürler arkadaşlar lütfen bol bol arkadaş davet edin olurmu benim için çok önemli iyi bir çalışma olursa devam edicez firmayla bol bol kazanalaım
süper kampanya hemen katıldım
arkadaşlar anıden ıznım onylandıgı ıcın fırmaylada anlasarak tarıhı uzatma kararı aldık 6 temmuz son katılım olucak katılımlarnıız bekler bol bol sanslar dılerım herkes katılsın kacırmayın bu kampanyayı her zaman cıkmıyo

ı
katıldım harika bir etkinlik