Gönderen Konu: Arkadaşımın kocası kalp krizi geçirdi  (Okunma sayısı 3502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Arkadaşımın kocası kalp krizi geçirdi
« : 31 Mayıs 2011, 00:42:43 »
Dün yakın arkadaşımın kocası kalp krizi geçirdi. İki çocuğunun gözü önünde fenalaşmış. Siyami Ersek Kalp Hastanesi yakınında olması sayesinde şu an hayatta. Çok ciddi bir durum geçirmiş demiş doktor. Anjiyo yapılacak vs. vs..

Arkadaşımın anlattıkları...

Alışveriş merkezinde aniden nefes alamıyorum deyip göğsünü tutmuş,çok fazla ter atmış, yüzü sararmış. Arkadaşım sen kalp krizi geçiriyor olmayasın deyip atmış arabaya hemen, Siyami Ersek'e. İki çocukları da beraber. Biri 7 yaşında, oğlumun sınıf arkadaşı. İkisi de ağlamaya başlamış. Arkadaşım, iyi ki kaza yapmadım diyor.

Yoğun bakımda kocasıyla görüşmüş, hep yediklerine dikkat et, işe gidip gelirken yürüyüş yap, spor yap, sigara içme derdi eşine. O da bana bir şey olmaz derdi. Yoğun bakım odasına karısını istemiş, sigarayı bıraktım demiş.Yürüyüş de yapıcam diyette...

Şimdi mi söylüyorsun bunları demiş arkadaşım...tüm bunları yaşadıktan sonra mı...

Hatta bir şey anlatıyor bugün, bıktım tozu aldım 2 ay önce diyor, kullansın diye. Ben bıkmadım neden aldın bunu demiş :)

Hep bir şeyleri kaybedince mi kıymetini anlayacağız acaba...o kadar üzüldüm ki bugün, benim eşim de sigara içiyor, bizim başımıza gelseydi, acaba o kadar şanslı olur muyduk? Arkadaşıma da çok üzüldüm, mahvolmuş, bir de başıma gelseydi diye düşündüm, dudağım uçukladı.

Allah kimseye vermesin ama vermesin diye biz de bir şeyler yapalım...
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arkadaşımın kocası kalp krizi geçirdi
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2011, 00:45:45 »
Çok geçmiş olsun,bende hergün eşime şu sigarayı bırak diyorum ama tınladığı yok >:(

Çevrimdışı heysemh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2011, 00:51:25 »
geçmiş olsun ..Gerçekten arkadaşınızın bilinçli davranması ,eşinin hayatını kurtarmış.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2011, 00:52:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çok geçmiş olsun,bende hergün eşime şu sigarayı bırak diyorum ama tınladığı yok >:(

İşte bu tınlamayana bir örnek. Ama herşeye rağmen çok şanslı bir örnek. Paylaşmak istedim, hem kalp krizi belirtileri açısından hem hayatımıza dikkat etmemiz açısından.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2011, 00:55:38 »
hayatımda pek cok sorun gordum,cok acı anlar da yasadım...kendım ıcınde yakın cevremde de...babamın kuzenı bırıcık Cezmı Amca da kalp krızınden öldu...cok uzulduk..yıllarca cocukları ıcın canını dısıne takan esını hıc uzmeyen bırı...ama doktorlar hep dermıs,sen canlı bır bombasın dıkkat etmen sart...olmadı dıkkat edemedı bılemıyorum dusuncesını...ve kızın evınde kızının gözlerı önunde hayatını kaybettı...cok uzuldum cunku cok ıyı bırıydı...

hayat cok zor gercekten...dıkkat etmemız lazım ama dıkkat edemıyoruz mu desem ısımıze mı gelmıyor desem bılemedım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2011, 00:59:33 »
Allah rahmet eylesin canım...

Hepimiz bir gün toprak olacağız ama böyle bir üzüntüyle böyle sebeplerden ölüme davetiye çıkarmak, geride kalacak olan evlada, eşe haksızlık gibi geliyor.

Belki 1 kişi bu konuyu okuyup kendi, sevdikleri için bir şey yaparsa, o benim kazancım olacak.

Çevrimdışı ozlem_el

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2011, 01:19:14 »
geçmiş olsun.
bloğuma bekliyorum :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2011, 01:56:09 »
bu hatırlatma için teşekkürler ebru benim eşimde sigara içiyor

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2011, 02:17:05 »
bende geçen yıl sınav stresinden az daha kalp krizi geçirecektim  :P yani doktor öyle söyledi gece acile gittik çok kötüydüm genç ve sağlıklı biri olduğum için sadece ritmi bozulmuş ama bi 20 yıl sonra olsaydı bu kadar şanslı olmazdım herhalde
bende o olaydan sonra dersleri çok takmamaya çalıştım gerçi şu an hala ders çalışıyorum ama naparsın işte  yarın sınav var :)

kendimi anlatmaktan geçmiş olsun demeyi unutmuşum  :-[ çok geçmiş olsun evet herkes bıraksın sigarayı yoksa Allah korusun çocuklarınızın önünde eşinizin önünde ölür gidersiniz :'( :'(
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2011, 02:37:47 Gönderen: asiceylan »
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2011, 03:54:37 »
Çok geçmiş olsun , üzücü bir hadise..Kendi açımdan yeşilaycı grubundan olmak pek bir rahatlatıcı...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...