Gönderen Konu: Kızlar arasında  (Okunma sayısı 19961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kızlar arasında
« Yanıtla #60 : 29 Mart 2009, 16:35:26 »
resmen hile yapılıyo apaçık belli ama sitenin bununla ilgili bişey yaptığı yok çok saçma o zaman herkes hile yapsın bu yarışmanın anlamı kalmıyo o zaman bence sitenin bu duruma el koyması lazım bi kişi üye olduğu gün 100000puanın üstüne çıkamaz eğer böyleyse bu yarışma vakit kaybından başka bişey değil

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 29 Mart 2009, 16:52:27 »
bu kaçıncı orkid ve p&g vakası 8)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 29 Mart 2009, 17:01:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
resmen hile yapılıyo apaçık belli ama sitenin bununla ilgili bişey yaptığı yok çok saçma o zaman herkes hile yapsın bu yarışmanın anlamı kalmıyo o zaman bence sitenin bu duruma el koyması lazım bi kişi üye olduğu gün 100000puanın üstüne çıkamaz eğer böyleyse bu yarışma vakit kaybından başka bişey değil
Siteye iletişim kısmından şikayet yazın, o kişinin rumuzunu belirtin, incelenmesini isteyin. Bir çok kişi mail atarsa dikkate alacaklardır.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 29 Mart 2009, 17:02:25 »
ben çoktan attım mail ama bakalım cevap gelecek mi zaten bu duruma müdahale edilene kadar uğraşmıyorum bu yarışmayla

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 29 Mart 2009, 17:06:29 »
Bence öyle deme, oy toplamaya devam et. Senin durumun da sanırım gayet iyi. Hile yapan kişiler silindiği takdirde oy toplamadığınla kalırsın. Bugün pazar, yarın müdahale edilebilir.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 29 Mart 2009, 17:17:41 »
önce bir müdahale edilsinde eğer müdahale olmazsa boşuna vakit kaybettiğimle kalırım eğer herşey normal modunda gidiyor olursa o zaman telafi ederim ben bu 2gün kaybını :)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #66 : 29 Mart 2009, 17:37:02 »
1. kişin puanı evet çok aşırı ama şunu belirteyim ben ve minikcim tüm arkadaşlarımızı seferber ettik lütfen bizleri hile konusuna katmayın olurmu?

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 29 Mart 2009, 18:05:16 »
ben bunu yazarken bu forumu kastetmedim ama yinede üstüne alındıysan açıklama yapayım kimin hile yapıp yapmadığını ben bilemem ama yapanların var olduğu gerçek ortaya çıkarsa şayet herkes eşit şartlarda yarışacak...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #68 : 29 Mart 2009, 18:08:11 »
haklısın ben kendime alınmadım çünkü destek veren kişi sayım belli ondan ama 102000de 9 günde yapılacak bir oylama degil degilmi?

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #69 : 29 Mart 2009, 18:09:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
haklısın ben kendime alınmadım çünkü destek veren kişi sayım belli ondan ama 102000de 9 günde yapılacak bir oylama degil degilmi?

silinir bence