valla ben özelden yazıyorum verince ve onlar verdiklerinde yazsınlar istiyorum öteki türlü destek tek taraftan olmuyor yani >:(ben veririm sana dostum sen hep vardın yanımda
valla ben özelden yazıyorum verince ve onlar verdiklerinde yazsınlar istiyorum öteki türlü destek tek taraftan olmuyor yani >:(ben veririm sana dostum sen hep vardın yanımda 
sen bana ben sana ,bizde gönüllerin birincisi oluruz sadece ne yapalım
imkanım olsa cafeleri gezerim senin için valla ya
imkanım olsa cafeleri gezerim senin için valla ya 
gezmiş kadar oldun kardeşim sağol..
ayıca ilk 3 kişinin puanlarını biliyorsun..forumda bile bizden çok puanı olanlar var.. yani dereceye girmemiz imkansız bu şartlarda.. onu biliyorum tabi ki... ama oyy veriiinnn diye konu açanlar görüyorum ki sadece kendileri için giriyor foruma.. ben de tabi ki bundan sonra bu şekilde davranıcam herkese.. oy neyin yok
walla bende herkese hep oy werdim bu forumdan ama bana bişi geldiği yok.. bundan sonrada ben wermicem
walla bende herkese hep oy werdim bu forumdan ama bana bişi geldiği yok.. bundan sonrada ben wermicem 
bende destek oluyorum kızlar size ama bu yarışma bence zor ilklerin puanlarına bakınca abovvv dedim
bende destek oluyorum kızlar size ama bu yarışma bence zor ilklerin puanlarına bakınca abovvv dedim 
28.inde üye olan biri 50000 küsür nsl yapar anlamış diilim zaten
pardonnn 84000 olmuş yine hile yine hileeeee
arkadaşlar site bende saatlerdir açılmıyor.. sizde de aynısı oluyo mu