-
Gönderen:
calculus07
30 May, 2011 10:58
-
geri dönüş yapmadılar göndermezler bence
-
Gönderen:
moon85
30 May, 2011 12:34
-
teşekkür mesajı atıyolar ürün yollucaz gibi birşey demiyolar zaten mailde 10gün sonra kargo geliyo bi teşekkür mektubu 5tanede sabun ordan 2/3 ürün grubu için memnuniyet yazın sonra teşekkür e maili zaten gelir
-
Gönderen:
sanalprenses
30 May, 2011 13:54
-
Az önce gönderdim memnuniyet mesajımı. Hemen cevap yazdılar dediğiniz gibi. 10 gün kadar sonra mı gelir yaklaşık numune? Bir de herkese gönderiyorlar mı?
-
Gönderen:
eevremm
30 May, 2011 15:11
-
ay ben dün yazdım cevap bile vermedim tekrar yazsam ne olur?
-
Gönderen:
nilgün27
30 May, 2011 15:13
-
bana mail gelmiş
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Duru ürünleri ile ilgili düşünceleriniz bizleri mutlu etti.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
Saygılarımızla,
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
-
Gönderen:
eevremm
30 May, 2011 16:45
-
Banada geldi şimdi. Ben öncekini hafta sonu göndermiştim onun için önceki yazdığıma cevap gelmedi. Demekki haftasonu çalışmıyor. 1 saat önce tekrar yazdım ve hemen cevap gelmiş.
-
Gönderen:
gncglgcr
30 May, 2011 16:49
-
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Duru ürünleri ile ilgili düşünceleriniz bizleri mutlu etti.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
Saygılarımızla,
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
banada aynı cevappp kesin çaktılar hepimizin memnuniyetini:)))))
biz teşekkür değil numune istiyoruz yaaa ...........
-
Gönderen:
moon85
30 May, 2011 18:28
-
ben eskişehirdeyim belki ondan 10gün sonra gelmiştir
-
Gönderen:
Ecrinnaz
30 May, 2011 18:45
-
Banada aynı şekilde teşekkür msjı geldi inşallah birşeyler gelir
-
Gönderen:
ecrim
01 Haz, 2011 11:07
-
bana da teşekkür mesajı geldi bakalım ürün gelecek mi?