Gönderen Konu: Marifetli Balkovanlar  (Okunma sayısı 5342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Marifetli Balkovanlar
« Yanıtla #20 : 27 Mayıs 2011, 15:59:44 »
şimdi eve geldim çok sevindim hiç ummuyordum o kadar mailden sonra vermezler bana dedim herkese tebrikler  :)

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #21 : 27 Mayıs 2011, 16:03:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şimdi eve geldim çok sevindim hiç ummuyordum o kadar mailden sonra vermezler bana dedim herkese tebrikler  :)

tebrikler canım banada kazansam bile burdan hediye vermezler diye düşünüyodum ama olmuş ;D
biz buraya üye olurken adres vermişmiydik yada nasıl ulaşacaklar acaba bi açıklamada yok  :-\

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 27 Mayıs 2011, 16:06:13 »

tebrikler canım banada kazansam bile burdan hediye vermezler diye düşünüyodum ama olmuş ;D
biz buraya üye olurken adres vermişmiydik yada nasıl ulaşacaklar acaba bi açıklamada yok  :-\
[/quote]
siteye uye olurken verildi dikkat edecek olursaniz isimlerin yaninda iller yaziyor  ;) belki teyit amacli mail yollarlar

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 27 Mayıs 2011, 16:06:50 »
şimdi eve geldim çok sevindim hiç ummuyordum o kadar mailden sonra vermezler bana dedim herkese tebrikler  :)

biz buraya üye olurken adres vermişmiydik yada nasıl ulaşacaklar acaba bi açıklamada yok  :-\

saol cnm uye olurken adres verdik ama istersen sen guncelle uyeliğini bu arada sanada tebrikler güle güle kullan cnm :)

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #24 : 27 Mayıs 2011, 16:09:45 »
şimdi eve geldim çok sevindim hiç ummuyordum o kadar mailden sonra vermezler bana dedim herkese tebrikler  :)

biz buraya üye olurken adres vermişmiydik yada nasıl ulaşacaklar acaba bi açıklamada yok  :-\

saol cnm uye olurken adres verdik ama istersen sen guncelle uyeliğini bu arada sanada tebrikler güle güle kullan cnm :)

sağol canım  :-*

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #25 : 27 Mayıs 2011, 16:17:10 »
üyelik güncellemesi yapılmıyo sanırım çünkü ben üye girişi bölümünü göremiyorum ;D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #26 : 27 Mayıs 2011, 16:18:36 »
üyelik güncellemesi yapılmıyo sanırım çünkü ben üye girişi bölümünü göremiyorum ;D

aynen canım bende ona baktım ama yok  :-\ anneme yollamak istediğim hediyenin adresini değiştirmem gerekiyor umarım maille yeni adres isterler

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 27 Mayıs 2011, 16:22:25 »
evet kaldırmışlar  :-\ o zaman uye olduğumuz mailden mail atalım zaten benden mail almaya alışıklar  :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #28 : 27 Mayıs 2011, 16:23:37 »
evet kaldırmışlar  :-\ o zaman uye olduğumuz mailden mail atalım zaten benden mail almaya alışıklar  :)

;D ;D yarın olsun da bi belki onlar mail atarlar bunaltmayalım hemen :D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 27 Mayıs 2011, 16:26:18 »
bana alışkınlar canım ondan dedim zaten bunalttığım kadar bunalttım bişey olmaz :P