Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum kazanan arkadaşlar saat kaçta doldurdunuz10:45de doldurdum sonra uygulama duzeltince yeniden doldurdum hangisi oldu bilemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler kazanan arkadaşlara ben de zor şartlar altında olsa da kaçırmamam gereken bir hediyeydi (zor şart= tatil) kazandıgım için çok sevindimevet sozten cokzor sartlar altindasin deniz, gunes, kum....![]()
tebrikler gulegule kullanalim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazanmışım teşekkürler arkadaşlar tebrikler herkesecnm kaçta yaptın sen ben sabah açılır açılmaz yaptım nasıl giremedim şaşkınım hala
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum kazanan arkadaşlar saat kaçta doldurdunuz10:45de doldurdum sonra uygulama duzeltince yeniden doldurdum hangisi oldu bilemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler kazanan arkadaşlara ben de zor şartlar altında olsa da kaçırmamam gereken bir hediyeydi (zor şart= tatil) kazandıgım için çok sevindimevet sozten cokzor sartlar altindasin deniz, gunes, kum....![]()
tebrikler gulegule kullanalim
allah allah ben 10:35te doldurdum bu ne biçim iştir yaa yalan söylüyolar ilk 100e diye bişey yok