büyük firmalar gönderiyor ama garanti kumbaramı göndermedi neymiş çekilişte adınız çıkmadı.. Bu da öyle demez inşallah gerçi desede üzülmem altı üstü tişört. kumbaraya üzülmüştüm ama
Kumbra gercekten gusel ama.. Benimde iş adresime geldi ev adresime gelmedi... Ev arakdaşima geldi ama onda sukur tabiki..
bu bari gelsin.Kazandığım hiç bir şey gelmedi.
bu bari gelsin.Kazandığım hiç bir şey gelmedi.
Eger ilçe felansa oturdugun yer cogu zaman(ist ank felan haric) adrese ulaşilamadı diip geri yollarlaar :S
Cok başa gelir bunlar o sebeptende olabilir...
teşekkürler ben de gönderdim.inşallah hepimize gelir...
Axe Erkeği
5 arkadaşına Axe filmlerini gönderdin. Axe t-shirt'ün en kısa sürede kayıtlı adresine gönderilecek.
Axe Erkeği
5 arkadaşına Axe filmlerini gönderdin. Axe t-shirt'ün en kısa sürede kayıtlı adresine gönderilecek.
anavatandan vereydin adresi
arkadaşlar 5 kişinin mail adresi göndermemiz için isteniyo ya,yahoo'lu mail adreslerine herhangi bir mail ulaşmamış..hotmaillere ulaşmış sadece..ilginç geldi bana.bi sorun olmaz umarım
bende tek katılım yaptım çünkü herkes bişeyler kazansın bence iki katılımı engellemeleri lazım çünkü formdan bişey kazanamayan var bu benm fikrim kızanlar olabilir ama adaletli olmak gerek
bende tek katılım yaptım çünkü herkes bişeyler kazansın bence iki katılımı engellemeleri lazım çünkü formdan bişey kazanamayan var bu benm fikrim kızanlar olabilir ama adaletli olmak gerek
aynen katılıyorum sana... bazı firmalar aynı isimleri ve aynı adresleri iptal ediyorlar zaten... ama asıl görev katılanlara düşüyor...