ya çay bile kazanamamışım yuhh diyorum kendime ilk gün bitirmiştim bide piramidi
arkadaşlar tahminimce bu lüpton şöyle birşey yaptı. hani yarışamda bir ara sistem hatası vardı açık vardı sürekli hediye meyve veriyordu ilk günler,bence o günlerde katılıp erkenden tamamlayanlara vermediler tespit edip.yada o günleri geçersiz kılıp sonraki katılanları dikkate aldılar.çünkü hatırlarsanız uygulama bir ara değiştirildi bozulmuştu yeniden uygulama yeni ismiyle açıklı.baştan izin ver yapmıştık. bence kazanamayanlar bu yüzden kazanamadı.
Bende hem eşim adına hem kendi adıma kazanmışım bugün geldi çaylarımız çok hoşuma gitti,tebrikler kazanan herkese

)
o kadar meyvayı boşuna mı topladık doldurduk poşetlere tühhh
ben o sistemi düzelttikten çok sonraa tamamlamıştım piramidimi ama bende kazanamadım
ben de yokum 3 hesaptan da tamamlamıştım....
Bana çıkmamış

Tebriklerr Bütün kazananlara. ctrl+f talha yazdım hooooppp 65 EBU TALHA BATMAN
of ya o kadar uğraştım çay bile yok. bari tüm tamamlayanlara da 1'er paket gönderselerdi. hevesimiz kursağımızda kaldı.
arkadaşlar tahminimce bu lüpton şöyle birşey yaptı. hani yarışamda bir ara sistem hatası vardı açık vardı sürekli hediye meyve veriyordu ilk günler,bence o günlerde katılıp erkenden tamamlayanlara vermediler tespit edip.yada o günleri geçersiz kılıp sonraki katılanları dikkate aldılar.çünkü hatırlarsanız uygulama bir ara değiştirildi bozulmuştu yeniden uygulama yeni ismiyle açıklı.baştan izin ver yapmıştık. bence kazanamayanlar bu yüzden kazanamadı.
sanmam çünkü ben sonradan başladım tamamladım ama gene olmamış:(
o kadarda çabuk tamamlamıştım,ama çıkmamış:((