ofyaaa

evdeki herkesin profilinden pramid tamamlamak için ben günlerce ugraştım ama havamı aldım yine

olmayınca olmuyo olmuyo işte,biraz kısmetsiz biriyim aslında bundan olsa gerek

,,,neyse kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim
benim yeğenim kazanmış.ben kazanamadım.....
ben kazanamadım ama kardeşim ipad kazandı onun ağacını ben bitirmiştim yani ben tamamlamıştım kendim kazanmış kadar mutluyum herkezi tebrik ediyorum
bence bu daha büyük bir mutluluk eğer öz kardeşinse .yani kardeşin gördüğün arkadaşın felan değilse. bence bu ona verdiğin en güzel hediye ve bırak hediyeyi o paylaşım o mutluluk o anı yaşamak paha biçilemez :=) tebrikler. 2 kişi böyle başkasının yerine kazandırmış.
buan bir örnek vereyim aynen bu şekil olmuş bu örneğe benzemiş: '' bir insan başkasına dua ederse en hızlı kabul edilen duadır.ve asla geri çevrilmez '' :=)
bundada yokum gidimde kendi çayımı kendim alayım
kazanan herkese tebriklerr

vallahi üzüldüm desem yalan olur, zira en son fotoğraf yükleyerek kazandığım Lipton lar bile daha paketi açılmadan duruyor, günah olacaktı gelenlere. Herkese afiyet olsun.
vallahi üzüldüm desem yalan olur, zira en son fotoğraf yükleyerek kazandığım Lipton lar bile daha paketi açılmadan duruyor, günah olacaktı gelenlere. Herkese afiyet olsun.
sana yazıcı lazım yazıcı. gene kampanya yapacaklarmıs kısmet :=)
Tskler ben piramit filan tamamlamamıştım ama katılım formunu doldurmuştum o kadar