pretemagna, mantık gayet basit, sonuçların merak edilmesini sağlamak ve siteye çekilişten sonra da geri dönüş yapılarak sitemizin tık sayısını artırmak

tüm çekiliş yapanların ortak mantığı ve hareket noktası bu.
turuncu993, maalesef kısıtlı zaman nedeniyle sitenin her bölümünü detaylı olarak inceleme fırsatım olmamıştı. bu nedenle sitede sonuç açıklama bölümü olduğundan habersizdim. daha detaylı araştırıp sonuç açıklama bölümü olduğunu da bilsem, bundan daha önce haberim olsa sonuç açıklanmaması isteminde bulunmayacaktım haliyle

özetle, tartışmaları bir taraf bırakarak, herkesi benim de yıllardır ve halihazırda kullanmakta olduğum, çok memnun kaldığım ve sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım bu yüz kremi ödüllü çekilişe katılmanızı öneriyorum.
önemli: katılınmış bulunan çekilişleri unutmamak için mutlaka bir ajandaya v.s. çekiliş açıklama tarihinin ve genel olarak çekilişle ilgili bilgilerin not alınması gerektiğini hatırlatmak isterim. çünkü not alınmazsa katılınmış bulunulan çekilişler unutulabiliyor. gerçi bu 3. çekilişimiz ve şimdiye kadarki çekilişleri kazanan şanslılara hediyelerini ulaştırdığımızı memnuniyetle belirtmek isterim.
ÇEKİLİŞ LİNKİ: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAyrıca, bir sonraki çekilişimiz için ödül belirleme anketimize katılarak verilecek ödülü belirlememize yardımcı olursanız memnun olurum. Anket linki: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin