arkadasım vıdeonun adını verırsen oy verebılırım umarım kazanırsın
saol ilkdans katagorisinde özlem nikim.ilk kolbastı oyunu diye geçiyor
diğerleri ilk aşk ve ilk tatil hileciler 3000 defa bana 1 puan verince sonunculuğa düştü bende yeni video ekledim ilk dans diye ilgilenenlere duyrulur .Sitede ilk sayfada şuan
hako oyunu gönderdim bol şans oylama nasıl her günmü?ona göre oy gönderelim
arkadaşlar oy veren 10.20.... giden listemde katılım 15 bile olmadı bu yarışma 31 martta bitiyor. Tamekteki gibi aynı videoya defalarca oy verilebiliniyor sistem buna izin veriyor.
bugunden itibaren 31mart salıya kadar hergün en az 200 defa oy veren arkadaşlara hediye gönderimi yapacağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin nikim. özlem ilk dans katagorisi kolbastı oyunu.çok teşekkür ederim arkadaşlar
arkadaşlar oy veren 10.20.... giden listemde katılım 15 bile olmadı bu yarışma 31 martta bitiyor. Tamekteki gibi aynı videoya defalarca oy verilebiliniyor sistem buna izin veriyor.
bugunden itibaren 31mart salıya kadar hergün en az 200 defa oy veren arkadaşlara hediye gönderimi yapacağım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin nikim. özlem ilk dans katagorisi kolbastı oyunu.çok teşekkür ederim arkadaşlar
ben başladınm bile 8 kere oy verdim
arkadaşlar affınıza sığınıyorum bir husus daha var ben sadece ilk dansıma oy istiyorum diğerleri yayında ama onlar kazanamaz çok 1 vermişler onlara.
yani Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin da şuan sayfa 3 te özlem nikinde ilk dans(ilk kolbastı oyunu) diye geçiyor ona oy istiyorum.
sevgiyle kalın
yuh bea ne 200ü. sanki mp4 player veya ipod verion bea..
oylarını verdim oğluşun çok güzel oynuyo allah bağışlasın yine tekrararım oyları
quote]oylarını verdim oğluşun çok güzel oynuyo allah bağışlasın yine tekrararım oyları[/quote]
teşekkür ederim o benim çok sevdiğim bi arkadaşımın oğlu benim çocuk yok maalesef:)