Not: Açıksa uyarın arkadaşlar, uykusuzum biraz, aradım ama göremedim
Bu anket bana da gelmiş az önce görüp cevapladım. Ama anket sonunda bu ankete katıldınız diye bir yazı çıktı şaşırdım.
Hep siteye girip anket cevaplardım, bu siteden mail olarak ilk defa bana anket geldi, onda da katılmş görüyorum ya...
Bu anket bana da gelmiş az önce görüp cevapladım. Ama anket sonunda bu ankete katıldınız diye bir yazı çıktı şaşırdım.
Hep siteye girip anket cevaplardım, bu siteden mail olarak ilk defa bana anket geldi, onda da katılmş görüyorum ya...
Bana da aynısı oldu sanırım sistemde bi hata var
o kadar soru cvpladım en sonunda hata dedi çıldırdım resmen daha da denemem
ben de 2 bölümde takıldı, devamlı aynı sayfa geliyor
begenmediginiz yonleri neler, begendiginiz yonleri neler diye soran sayfadan sonra ne yaptıysam ilerlemedi
ben de 2 bölümde takıldı, devamlı aynı sayfa geliyor
begenmediginiz yonleri neler, begendiginiz yonleri neler diye soran sayfadan sonra ne yaptıysam ilerlemedi

2. bölümde aynı sorular geliyor gibi gözüküyor ama soruları okursanız hepsinin farklı olduğunu göreceksiniz. Soruların bir kısmı öğrenciye destek,bir kısmı okullara destek, bir kısmı olimpiyatlara hazırlık gibi....
ben hepsini yanıtladım .problem ve hata vermedi.(tabii bu siteden şu ana kadar hiç numune ürün gelmedi. 2 yıldır her ankete katılıyorum. ailemizde 4 tane farklı isimde OLAY krem çıktı. onlarda gelmedi)
aynen ya bana olay krem gelmedi sordum kargoya verdik bu hafta gelcek sonraki hafta gelcek bende ümidi kestim istemedim hiç banane
aynen ya bana olay krem gelmedi sordum kargoya verdik bu hafta gelcek sonraki hafta gelcek bende ümidi kestim istemedim hiç banane 
Brnde yazmıştım. Gönderdik evde bulunamadınız diye tazdılar. Farklı illerde ve farklı adreslerde yakınlarımada aynı yanıtı vermişler.ne tesadüf hiçbirimiz o anda evde yokmuşuz
bende katıldım ama konuşma süresi falan gelmedi