Baktıkça midem bulandı yaww nolur arkadaslar şikayet edinn.ama bunu sildirsek başka sayfalar acılır.yaww koca koca kadınları bile koymuşlar..
Baktıkça midem bulandı yaww nolur arkadaslar şikayet edinn.ama bunu sildirsek başka sayfalar acılır.yaww koca koca kadınları bile koymuşlar..
canım bilişim suçlarına şikayet edilirse sayfa kapatılmakla kalmaz bunu yapanlar tespit edilir ve cezalandırılır
facebooka fotoğraf koyarken iki kere düşünmek lazım illaki koyacağım derseniz içeriği herkese gizleyin lütfen
facebooka fotoğraf koyarken iki kere düşünmek lazım illaki koyacağım derseniz içeriği herkese gizleyin lütfen 
evet haklısın bende şimdi kişisel face fotoğraflarıma baktım zaten gizli ama bazılarını sildim. berbat bi durum fotoların çalınıp böyle yerlerde kullanılması!!!
ne hale geldi bu insanlar.çoğuda normal hayatında namusluyuz diye geçiniyodur bunların.Allah ıslah etsin...
evet haklısın bende şimdi kişisel face fotoğraflarıma baktım zaten gizli ama bazılarını sildim. berbat bi durum fotoların çalınıp böyle yerlerde kullanılması!!!
yahu millet manyak olduktan sonra

görmedinizmi pislik pazardaki ablaların bile resmini çekmiş Allah ıslah etsin
bunların yaşadığı bir dünyada çocuk yetiştirmekten korkuyorum
yazıklar olsun gerçekten,Allah ından bulsunlar
daha öncede vardı böyle sayfalar şikayet eden etsin ama genelde böyle böyle yayılıyorlar
sayfa silinmiş sanırım görünmüyo ne yapmışlar yine..