0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİpsostan aldığım çatal,kaşık seti geldi.İyi günlerde kullan inşallah. İstedikten ne kadar süre sonra geldi? Ben de bu hafta elektrik süpürgesi alacağım inşallah
İpsostan aldığım çatal,kaşık seti geldi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİpsostan aldığım çatal,kaşık seti geldi.İyi günlerde kullan inşallah. İstedikten ne kadar süre sonra geldi? Ben de bu hafta elektrik süpürgesi alacağım inşallah ipsos nedir arkadaşlar kaçırdığım bi kampanya mı? frsansız kaldım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİpsostan aldığım çatal,kaşık seti geldi.İyi günlerde kullan inşallah. İstedikten ne kadar süre sonra geldi? Ben de bu hafta elektrik süpürgesi alacağım inşallah ipsos nedir arkadaşlar kaçırdığım bi kampanya mı? frsansız kaldım?GFK gibi bişey canım oda.
Ama ipsos her ilde geçerli değil. Mesela benim bulunduğum ili kabul etmediler. Gfk daha geniş kapsamlı fakat hediye alması zor.
Danino twitterdan mesaj gönderip şifre vermiş, danino fışlat hediyeymiş,migrostan alabilirmişim:)