15 gün yoktuk kargolarımızı kuruyemişçiye bırakmışlar o da hepsini atmış depoya gidip aralarından en iyilerinden seçip geldim kalanları sonra alırım.
Tekzen kazandırıyordan kazandığım tabletler.Dün yurtiçi kargo ile gelmiş
15 gün yoktuk kargolarımızı kuruyemişçiye bırakmışlar o da hepsini atmış depoya gidip aralarından en iyilerinden seçip geldim kalanları sonra alırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Haxball bile oynayabiliyor, ne ipad ne maxi iq açamıyor ama bu açıyor haxballı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Haxball bile oynayabiliyor, ne ipad ne maxi iq açamıyor ama bu açıyor haxballı 
Haxball oynanıyorsa satmam ben bunları.Dağda bayırda her yerde haxball.
Bitiştirip 14 inç ekran yapıp çift kale maç yaparım.
tatildeyken avon parfum ve sahin paketi, migros vileda'dan TV geldi
bosch anneler gününden kazandığım kuzey ege turundan döndüm. cebimizden 5 kuruş ödemeden süper bir tatil yaptık kayınvalidem ile. gezgindamaklar diye bir tur şirketi götürdü. tatil kazanmak çok eğlenceliymiş. darısı başınıza
bosch anneler gününden kazandığım kuzey ege turundan döndüm. cebimizden 5 kuruş ödemeden süper bir tatil yaptık kayınvalidem ile. gezgindamaklar diye bir tur şirketi götürdü. tatil kazanmak çok eğlenceliymiş. darısı başınıza 
Amin senin adına sevindim evet gezi iyi oluyor
kazandığım 1 haftalık Antalya tatilden döndüm

mis gibiydi seturdan kazandığım tatil çekim geldi artı pandadan kazandığım bisiklet geldi 1 tanede blacberry telefon geldi beklediğim kargolarım var inşallah kısa zamanda gelir

herkesin sansı bol olsun gönlüne göre olsun
salla kazan dan %80 indirimli head shoulders şampuan