0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 martta kotex den makyaj çantası kazanmıştım ama facede kazanan herkes gibi benimde hediyelerimiz yollanmadı ve kotex bununla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor sizce hediyeler hikayemi oldu?yada kotex geçmi gönderir hediyeleri?bu konuyu arattım forumda sayfasında paylaşıcaktım ama sanırım kapatılmış oyüzden burada paylaşıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin18 martta kotex den makyaj çantası kazanmıştım ama facede kazanan herkes gibi benimde hediyelerimiz yollanmadı ve kotex bununla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor sizce hediyeler hikayemi oldu?yada kotex geçmi gönderir hediyeleri?bu konuyu arattım forumda sayfasında paylaşıcaktım ama sanırım kapatılmış oyüzden burada paylaşıyorumBenimde gelmedi ama gelir meraklanma gerekirse ajansı ararız telefonları var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin18 martta kotex den makyaj çantası kazanmıştım ama facede kazanan herkes gibi benimde hediyelerimiz yollanmadı ve kotex bununla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor sizce hediyeler hikayemi oldu?yada kotex geçmi gönderir hediyeleri?bu konuyu arattım forumda sayfasında paylaşıcaktım ama sanırım kapatılmış oyüzden burada paylaşıyorumBenimde gelmedi ama gelir meraklanma gerekirse ajansı ararız telefonları var.benimde gelmedi.Çanta çok güzelmiş
hürriyet aileden freshnsoft mendil kazanmıştım ben, halen gelmedi.. başka hediyesi gelmeyen var mı?
efes tişörtleri gelen var mı?