0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bna da atarmısınız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
babamla konuştuk şimdi 4. hafta doğadan dan kazanmıştık hem ben hem onlar. bugün gitmiş. 1 koli çay. karışıkmış. ups ile gitmiş. b.çekmeceye.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbabamla konuştuk şimdi 4. hafta doğadan dan kazanmıştık hem ben hem onlar. bugün gitmiş. 1 koli çay. karışıkmış. ups ile gitmiş. b.çekmeceye.bir kolimi bana tek bir tane atkı ve kupa geldi.Tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbabamla konuştuk şimdi 4. hafta doğadan dan kazanmıştık hem ben hem onlar. bugün gitmiş. 1 koli çay. karışıkmış. ups ile gitmiş. b.çekmeceye.bir kolimi bana tek bir tane atkı ve kupa geldi.Tebrikler3. HAFTA kazanmışız. Büyülü Bohçadan benzersiz hediyeler kampanyasından. 1 koli dediler. 20 kutu varmış içinde hepsinde de 24 tane çay. 2 yıl yeter dediler:) ama bana gelmedi henüz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbabamla konuştuk şimdi 4. hafta doğadan dan kazanmıştık hem ben hem onlar. bugün gitmiş. 1 koli çay. karışıkmış. ups ile gitmiş. b.çekmeceye.bir kolimi bana tek bir tane atkı ve kupa geldi.Tebrikler3. HAFTA kazanmışız. Büyülü Bohçadan benzersiz hediyeler kampanyasından. 1 koli dediler. 20 kutu varmış içinde hepsinde de 24 tane çay. 2 yıl yeter dediler:) ama bana gelmedi henüz.amanın ordan bende kazandım 3. hafta ben 1 tanecik kutu bekliyorum 1 kolimi emin misiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbabamla konuştuk şimdi 4. hafta doğadan dan kazanmıştık hem ben hem onlar. bugün gitmiş. 1 koli çay. karışıkmış. ups ile gitmiş. b.çekmeceye.bir kolimi bana tek bir tane atkı ve kupa geldi.Tebrikler3. HAFTA kazanmışız. Büyülü Bohçadan benzersiz hediyeler kampanyasından. 1 koli dediler. 20 kutu varmış içinde hepsinde de 24 tane çay. 2 yıl yeter dediler:) ama bana gelmedi henüz.amanın ordan bende kazandım 3. hafta ben 1 tanecik kutu bekliyorum 1 kolimi emin misiniz öyle dediler ama bana ne gelir bilmiorum, artık onlardan alırım gidince bende