0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindoğadan bi kutu çay- kupa, kaşkol geldiAynısı bana da geldi.Bana da geldi bugün. Atkı yemyeşil.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindoğadan bi kutu çay- kupa, kaşkol geldiAynısı bana da geldi.
doğadan bi kutu çay- kupa, kaşkol geldi
cif geldi kadınlar ne ister yurtiçi kargo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincif geldi kadınlar ne ister yurtiçi kargosizin içeriğindekiler ne acaba*Birde kaçıncı haftaydı.Son olarakta tebrikler
twitteer dunyagöz 5 kişiye kırtasiye seti hediye yaısması vardı gecen hafta kazanmıştım ama ugrasmaya hiç degmezmiş 1 tane masa takvimi dunyagöz seklinde buzdolabı magneti 1 tükenmezkalem 1 tane duz beyaz kapaksız karalama defteri
aralık ayı omoları ve krispy kremeden donutlar geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintwitteer dunyagöz 5 kişiye kırtasiye seti hediye yaısması vardı gecen hafta kazanmıştım ama ugrasmaya hiç degmezmiş 1 tane masa takvimi dunyagöz seklinde buzdolabı magneti 1 tükenmezkalem 1 tane duz beyaz kapaksız karalama defteri yaa bende bugün kazandım ama hayal kırıklığına uğradım şu an