bende runner kazandım ama adresi falan nasıl verdiniz? Üye mi olmak lazımdı birde?
bende runner kazandım ama adresi falan nasıl verdiniz? Üye mi olmak lazımdı birde?
mailine bilgi gelmiş olması lazım, siteye facele bağlanmıştın zaten beğenmek için, adres bilgilerini dolduracaktın profilinden
Stoplu Fotoğraflardan kazandığım ekmek kızartma makinesi geldi şimdi, yurtiçi ile.
Stoplu Fotoğraflardan kazandığım ekmek kızartma makinesi geldi şimdi, yurtiçi ile.
yeşil mi? bi de kaçınçı gün kazanmıştınız? istanbuldamısnız bi de son soru:)
hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın

)
)
yok yeşil değil, pembe.. keşke yeşil gelseymiş mutfağıma hiç uymuyor bu renk... tam gününü hatırlamıyorum ama ortalarda kazanmıştım, düzcedeyim
)
yok yeşil değil, pembe.. keşke yeşil gelseymiş mutfağıma hiç uymuyor bu renk... tam gününü hatırlamıyorum ama ortalarda kazanmıştım, düzcedeyim 
Bende sondan 1 önceki gün kazandım. İnş. banada pembeee gelirrrr:))) 1 aralıkta gönderimler başlayacak demişlerdi erken yollamalarına çok sevindim:) tekrar hayırlı uğurlu olsun:)
benimde cillit bangden kazandığım ekmek kızartma makinem geldi (beyaz)
benimkide geldi oleeeeyyy:)

hemde pembeee:)))
cillit bangden tost mak. ulasmis babam adina izmir'e
ve ipadimiz geldiii