ilknur hanimin ve inci hanimin blogundan hediyeler kazandik
avon'un parfümleri göndermemesi olayını bir konu olarak forumun şikayet bölümünde açıp, yazalım. daha etkili olur. çünkü bu sorunu yaşayan çok kişi var, organize olmalıyız.
avon benim parfümlerimi yolladı, aynı adrese 2 adet... bence ısrarla yazın, gönderir....
parfümün kokusu kötü bence
dün kale den kkazandığım anahtar şeklinde flash bellek geldi.çok şıkmış gerçekten.eşim hemen el koydu tam arabaya layık die:)))
Bana bugün sadece air wick geldi
Mercedes facebook sayfasindan ipad kazandimmm
Basta anvil hem konuyu actigi hem de beni 1 hafta boyunca multive ettigi icin, sonrasinda forumdan ne zaman destek istesem beni kirmayan tum arkadaslarima gamze, simge, gulsah, canan hanim, ebru hanim, kadir bey, devrim, sinem, seda, kubra, mehtap, ayse,... cok tesekkurler yazamadiklarim kusura bakmasin ama ben onlari biliyorum
sayenizde ilk ipadimi kazandimmm
daha iyileri sizlere olsun insallah
ayyıldızdan kazandığım hediye çekiyle aldığım geceliğim geldi
Mercedes facebook sayfasindan ipad kazandimmm
Basta anvil hem konuyu actigi hem de beni 1 hafta boyunca multive ettigi icin, sonrasinda forumdan ne zaman destek istesem beni kirmayan tum arkadaslarima gamze, simge, gulsah, canan hanim, ebru hanim, kadir bey, devrim, sinem, seda, kubra, mehtap, ayse,... cok tesekkurler yazamadiklarim kusura bakmasin ama ben onlari biliyorum
sayenizde ilk ipadimi kazandimmm
daha iyileri sizlere olsun insallah
tebrikler çok sevindim kazanmana

güle güle kullan ipadi inşallah.