bana en sonunda p&g nin teşekkürler anne uygulamasından pantane şampuan+saç kremi geldi nerdeyse 2. anneler günü gelcek anca gönderdiler
göya kurye gelmiş bulamamışmış onun için tekrar gönderim yapıyorlarmış falan fıstık.. hala şampuanı gelmeyen varsa faceden mesaj atsın anca bi zahmet o zaman gönderiyorlar..
Benim buradan şampuanlarımın hepsi gelmişti.Doğal sentez olarak.Şimdide Büyük boy olarak bir kez daha geldi.İlk uygulamada hemen gelmemişti.Mesaj atmıştım.Sonra geldiler.Bunlar gelmedi zannedip bir daha göndermişler
hemen firmaya bildiriyorum durumu gelip alsınlar D:
dove men seti gelmeyen tek ben mi varım?
Çamlıca 2. hafta gelen var mı?
hayır bende bekliyorum izmir e de gelmedi
Vipdükkandan Gecen yıl martta kazandıgım canta kısmetmiş, gondermediniz deyince, gonderdiler.. super oldu var ya..Muhtesem bi renk..cok sukur.. cok sukur..
Next leveldan kazanmısım ama ne kazandım bilmiyorum. Cok sukur cok sukur...
dün dove men geldi
buğün migrostan hmus aldım ama dünkü kola dan kalmamış...
dün kanz dan kart geldi eşim adına.bi yarışması vardı hem eşim hem kendi adıma katılmıştım.sadece eşime gelmiş ama.bie anlamadım sonuçlarıda göremedim 
bugün banada gelmiş kartta para yüklümü kullandınız mı acaba ? boş kartmı göndermişler yoksa
dün kanz dan kart geldi eşim adına.bi yarışması vardı hem eşim hem kendi adıma katılmıştım.sadece eşime gelmiş ama.bie anlamadım sonuçlarıda göremedim 
bugün banada gelmiş kartta para yüklümü kullandınız mı acaba ? boş kartmı göndermişler yoksa 
bana da geldi ama içinde para puan var mı Kanz a uğrayıp bakamadım

sizinkilerde para var mı ?