biskremden 4 adet kazandım
creativeden kulaklık kazandım.
yine kazanmadığım halde dolucadan havlu ve çanta geldi.kendim 3 adet kazanmıştım.4.geldiğinde telefon ettim sordum.Sizde kalabilir dediler.Bunu hiç sormadım.Komşumun kızına hediye ettim
1adet Vestel Ankstre Fırın , 1 adet Vestel Buzdolabı, 1 adet Vestel Bulaşık makinesi , 1 adet Vestel davlumbaz, gecen gunde buraya yazmadim sairim 1 adet Blackberry curve 9220 kazandim.
ziromani.com'dan kazandığım dove terapi serisi deneme boyları geldi

görmek isteyenler için
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
giris yapin50ml yoğun onarıcı şampuan (yıpranmış saçlar için)
50ml yoğun onarıcı besleyici bakım kremi (yıpranmış saçlar için)
30ml yoğun onarıcı bakım maskesi (yıpranmış saçlar için)
1adet Vestel Ankstre Fırın , 1 adet Vestel Buzdolabı, 1 adet Vestel Bulaşık makinesi , 1 adet Vestel davlumbaz, gecen gunde buraya yazmadim sairim 1 adet Blackberry curve 9220 kazandim. 
o şanstan azcık bana da verseniz diorum hani

güzel günlerde kullanın
o kadar hediyeyi nereden kazandınız?
4 kişilik sinema bileti, 2 tane t-shirt, olimpiyat hediyelikleri ve ipod shuffle kazandım
of ne güzel bende istiyorum
arko men 3 adet traş kolonyası,mılupa hedıye paketı,avon kremler...