0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaffny kozmetik numuneleri gelmiş,çok şirin kutuları varfikirmetre sayesinde daybuyday'den 2 krem,1 önlük,hepsiburada'dan 12'li finish aldım kargo parası da yok üstüne hiç para ödemediniz mi kredi kartı işin içine giriyo die bakmadım bile... kolay mı böyle....
daffny kozmetik numuneleri gelmiş,çok şirin kutuları varfikirmetre sayesinde daybuyday'den 2 krem,1 önlük,hepsiburada'dan 12'li finish aldım kargo parası da yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaffny kozmetik numuneleri gelmiş,çok şirin kutuları varfikirmetre sayesinde daybuyday'den 2 krem,1 önlük,hepsiburada'dan 12'li finish aldım kargo parası da yok üstüne hiç para ödemediniz mi kredi kartı işin içine giriyo die bakmadım bile... kolay mı böyle....hepsi burada neydikacirmisimgule gule kullaninhepsiburadan'da hiç para ödemedim, daybuyday'da krem başına 60 kuruş ödedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaffny kozmetik numuneleri gelmiş,çok şirin kutuları varfikirmetre sayesinde daybuyday'den 2 krem,1 önlük,hepsiburada'dan 12'li finish aldım kargo parası da yok üstüne hiç para ödemediniz mi kredi kartı işin içine giriyo die bakmadım bile... kolay mı böyle....hepsi burada neydikacirmisimgule gule kullaninhepsiburadan'da hiç para ödemedim, daybuyday'da krem başına 60 kuruş ödedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi flormar.parfümün kokusu güzel avonun rare gold parfümüne benziyo..turuncu geldi bana tütsü gibi kokuyor benimkide turuncu ama sen öyle diyince içim kaçtı şimdi Ben etkilemiyim bu zevktir ben bu tarz kokulardan pek hoşlanmıyorum sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi flormar.parfümün kokusu güzel avonun rare gold parfümüne benziyo..turuncu geldi bana tütsü gibi kokuyor benimkide turuncu ama sen öyle diyince içim kaçtı şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi flormar.parfümün kokusu güzel avonun rare gold parfümüne benziyo..turuncu geldi bana tütsü gibi kokuyor
banada geldi flormar.parfümün kokusu güzel avonun rare gold parfümüne benziyo..