0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rexonanın kampanyasından kazandığım küpemi alabildim nihayet
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrexonanın kampanyasından kazandığım küpemi alabildim nihayetnasıl aldınız? Ulaşmak mümkün degil Rexona hazretlerine ..
2 gün önce hepsiburada.com dan aradılar. anneler günü kampanyasından arzum blender seti kazandınız. deyip adres istediler. Adresi verdim. Bugün mail kutuma hepsiburada.comdan siparişinşz için 120 tl havale gönderirseniz siparişiniz gönderilecektir deniyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. bu konuda bilgimiz yok. araştırılıp size dönülecek dendi. İlk arayan şirket sosyal medya aracılığı ile demişti. Başka aranan oldu mu? arayan numara 02122451333
ben rexonanın ilk çekiliş döneminde puanlarımla deodorant almıştım koşullarda migros karta yüklenecek diyor kart numarası fln vermedik nası alcaz bilgisi olan yada alan varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben rexonanın ilk çekiliş döneminde puanlarımla deodorant almıştım koşullarda migros karta yüklenecek diyor kart numarası fln vermedik nası alcaz bilgisi olan yada alan varmımail atacaktınız belli bi tarihe göre biz attık ama değişen bişi olmadı yüklemediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gün önce hepsiburada.com dan aradılar. anneler günü kampanyasından arzum blender seti kazandınız. deyip adres istediler. Adresi verdim. Bugün mail kutuma hepsiburada.comdan siparişinşz için 120 tl havale gönderirseniz siparişiniz gönderilecektir deniyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. bu konuda bilgimiz yok. araştırılıp size dönülecek dendi. İlk arayan şirket sosyal medya aracılığı ile demişti. Başka aranan oldu mu? arayan numara 02122451333o nasıl iş ya dolandırıcı olmasınlar