0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin kutun daha güzelmiş,, Deforme olmamış ..Cirillop gibi duruyor. Kargocular benim kutunun üzerine oturmuşlar galiba..Yas yamuktu geldiğinde zor düzelttim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenin kutun daha güzelmiş,, Deforme olmamış ..Cirillop gibi duruyor. Kargocular benim kutunun üzerine oturmuşlar galiba..Yas yamuktu geldiğinde zor düzelttim orjinal kutusu değil bu orjinaline sığmadılar ayakkabı kutusu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenin kutun daha güzelmiş,, Deforme olmamış ..Cirillop gibi duruyor. Kargocular benim kutunun üzerine oturmuşlar galiba..Yas yamuktu geldiğinde zor düzelttim orjinal kutusu değil bu orjinaline sığmadılar ayakkabı kutusu Heee vay üç kağıtçı..Bende gidip markafoni kutusuna koyam bari.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenin kutun daha güzelmiş,, Deforme olmamış ..Cirillop gibi duruyor. Kargocular benim kutunun üzerine oturmuşlar galiba..Yas yamuktu geldiğinde zor düzelttim orjinal kutusu değil bu orjinaline sığmadılar ayakkabı kutusu Heee vay üç kağıtçı..Bende gidip markafoni kutusuna koyam bari.daha çoook kutu lazım olacak
kaç tane var onun içinde yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç tane var onun içinde yaaaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç tane var onun içinde yaaaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bittimi bu first ya.. bi kazanamadık şundan.. kendimi atcam bi yerden ama bizim ev 4 katlı daha yüksek bi yer lazım