0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfikirsensinden kazandığım lenslerim geldi hangi kargo ile geldi
fikirsensinden kazandığım lenslerim geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaggi vestel midi fırın için 4 asil,5 yedek zarf geldi asilleri kargoladım...yedek ilk 15 ehak geçerse 2 fırın daha alma imkanı olabillir,son asil başvuru tarihi 26 nisan.düğün alışverişine başladığımda ilk sana soracağım bişeyleri almadan hayırlısıyla o günde gelir ama şimdi migrosta hareket var mesela moneyvisaya 50 tl üstü tüm pınar markalı ürünlerde extra % 25 indirim var,50 tl alışverişe 2-3-5-25-50gibi anında money puan veriliyor 20-23 nisan da tüm oyuncak,ç.kitap,kırtasiye ürünlerinde% 50 indirim var bunlar yarının iyi kampanyaları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaggi vestel midi fırın için 4 asil,5 yedek zarf geldi asilleri kargoladım...yedek ilk 15 ehak geçerse 2 fırın daha alma imkanı olabillir,son asil başvuru tarihi 26 nisan.düğün alışverişine başladığımda ilk sana soracağım bişeyleri almadan
maggi vestel midi fırın için 4 asil,5 yedek zarf geldi asilleri kargoladım...yedek ilk 15 ehak geçerse 2 fırın daha alma imkanı olabillir,son asil başvuru tarihi 26 nisan.
Nasıl yani dün aldıklarınız bugünmü geldi?inş. öyle ise banada gelse yarın