0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 gündür diyet yapıyorum heryerde cips heryerde çikolata.. evede aldırmıyorum alınırsa yerim diye sabır sabır...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5 gündür diyet yapıyorum heryerde cips heryerde çikolata.. evede aldırmıyorum alınırsa yerim diye sabır sabır...fatoşcum diyete başlıyosan bunu kendine bile çaktırma çünkü ben ne zaman diyete başlasam en fazla 10 gün sonra yiyecek bişeyler kazanıyorum yazın ciddi bi diyete girmiştim sonra magnum kazanmıştık diyeti bitridim sayesinde magnum hala bitmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5 gündür diyet yapıyorum heryerde cips heryerde çikolata.. evede aldırmıyorum alınırsa yerim diye sabır sabır...fatoşcum diyete başlıyosan bunu kendine bile çaktırma çünkü ben ne zaman diyete başlasam en fazla 10 gün sonra yiyecek bişeyler kazanıyorum yazın ciddi bi diyete girmiştim sonra magnum kazanmıştık diyeti bitridim sayesinde magnum hala bitmedi biskrem kazandım ya onun gelmesinden korkuyorum zaten aslında benim diyetim öyle katı bi diyet değil.. haftada bir tatlı var ve spor destekli yapıyorum.. 1 ayda 5 kg vermek istiyorum.. of magnum dedin dimiii
Eşarj mail atmış sağolsunlar. Aras kargo bana gönderdikleri kalemi alıp içine başka kalem koymuşş dangalakklarr... Aras kargoyu arıcam eşarj firmasıda arıyomuş.. Tekrar göndereceklermiş kalem.. Aras daki birinin yaptığı terbiyesizliğee bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşarj mail atmış sağolsunlar. Aras kargo bana gönderdikleri kalemi alıp içine başka kalem koymuşş dangalakklarr... Aras kargoyu arıcam eşarj firmasıda arıyomuş.. Tekrar göndereceklermiş kalem.. Aras daki birinin yaptığı terbiyesizliğee bak adamlara bak ya.. kargoyu açmışlar, açmadıkları yetmemiş gibi içindeki kalemi alıp, yeride başka kalem koymuşlar..
Ya eşarjdan gelen kalem bu mudur??? başka şeyler yazıyo üzerinde hem kirli hemde kağıdı azıcık yırtılmış . benim kalemi alıp başka kalemmi koymuşlar içine yaa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin