Ohooo bızım Armagan gene buyuk konusmus...Armagan Allah sana dordüz nasıp etsın kanka,amın...dördu bırden aglasın,dordu bırden ıstesın,dördu bırden bagırsın baaaabaaa dıye
tek cocugum ben hıc bır zaman sımarmadım hatta hıc kımse tek cocuk oldugumu anlamazdı...ki annem cogu zaman işteydı goremezdım...Zeynep e halam ıcın yardım edıyorum bugunlerde hatta herkes basta cocugum sanmıs sadece cok duskunum bu devırde cocuk buyutmek cooooook zor basta reklamlar sagolsun...boyle ıste 
yves rocher benım de gelsın ya...bakalım nelı gelecek...
)
bu bir beddua oluyor
bence birinin kötülüğünü istiyorsan Allah sana ikiz, üçüz versin diyeceksin
elbette güzelliği çokta benimki tek başına bakmak zorunda kalıp eve 24 hapis olan birisi için çok zor. birde kavga ettilermi ölmek istiyor insan
dövmem ama şöyle yüzlerine dik dik bakmam yeter dövmüşten beter ağlarlar
ama kabul ediyorum pek şımarıklar.
birde bence 30 yaşına gelmeden çoluk çocuk sahibi olacaksın 30 yaşından sonra insana zor geliyor şekil 1-a ben 
calisan bir ikiz annesi olarak benim yasadiklarimi da siz dusunun
ev, is, 2 cocuk, kampanyalar 
varsin biraz simarsinlar
bir daha bu yaslarini yasamayacaklar sanmiyorumki 10 yasina gelipte mizmizlik, yaramazlik, simariklik yapacaklar
yani umarim
senin işinde çok zor canım hatta daha zor. ama biraz nefes alabiliyorsun iştede olsa o bile güzel. birde sosyalsin sen haftasonları geziyosunuz melek annen var yanında
şikayet değil asla benimkide
ama çok haşarı iki kuzu dışarı çıkamamak bunaltıyor bazen işte. şimdi birisi kucağımda uyudu biride sinirden heryerimi çekiştiriyor kalk diye

haklisin canim 24 saat gecirmek cok yorucu
annem de en buyuk destekcim
bir 1 kiz 1 erkek faktoru de bvar
2 erkek cidden zor
allah tum anneler ozellikle ikiz, ucuz vb. guc, kuvvet, sabir versin canim benim kadre arkadasim

insallah krese basladiklarinda rahat edeceksin ha gayret ancak boyle destek olabliyorum keske yakin olsaydik da arada bize gelseydiniz sen de kafani dinlerdin