daybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli olduben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli olduben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
anaaavalla cok cekıyosunuz cocuklarınızdan ya...
neyse artık gene alacak durumunuz olur ınsallah...
babamda mp3lerımızı aldı teknosadan...hatta 10 dk oldukımlıksız vermıyorlar dıyım de
daybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli olduben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli olduben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
hahahahçok güldüm, ne alıp veremediği vardı tavayla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli olduben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
anaaavalla cok cekıyosunuz cocuklarınızdan ya...
neyse artık gene alacak durumunuz olur ınsallah...
babamda mp3lerımızı aldı teknosadan...hatta 10 dk oldukımlıksız vermıyorlar dıyım de
sorma canım ya öldürüyorlar en büyük hobileri gelen kargoları kapıdayken kapmak
güle güle kullanın sizde mp3 leri .