inşallah. ama oğluşumu da unutmayın. ilk yarışmada fotoğraf makinasını da onun sayesinde kazanmıştım
Sonunda equal parfümüm geldi
limango çekle aldığım bebek bezleri ve mendiller geldi
haberlerde çıktı ıslak mendilleri bebek ve küçük çocuklardan uzak tutun felç kalıyorlar çok tehlikeli dedi aman ha uyarayım dedim.çocuğun biri ıslak mendil yutmuş felç kalmış. aman ha dikkat edin
bizimki daha 4 aylık elini bile sürmüyor şimdi ama sonrası için bakacağız bir çaresine:)
haberlerde çıktı ıslak mendilleri bebek ve küçük çocuklardan uzak tutun felç kalıyorlar çok tehlikeli dedi aman ha uyarayım dedim.çocuğun biri ıslak mendil yutmuş felç kalmış. aman ha dikkat edin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinya benim kızımda her fırsatta ıslat mendil emmeye çalışır rezalette bi tadı var ama sanırım bi tanesini iice biberleyip eline vermek lazım
allah korusun yaa içim fena oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ya benim kızımda her fırsatta ıslat mendil emmeye çalışır rezalette bi tadı var ama sanırım bi tanesini iice biberleyip eline vermek lazım
kullanmayın sizde eve sokmayın.yada çocuğun ulaşamayacağı bir yere saklayın ulu orta bırakmayın. ihmale gelmez. aman diyeyim.eskiden ıslak mendilmi vardı.
ÇOK ANNE BABA VAR BU FORUMDA SERBEST KÜRSÜYE BAŞLIK AÇIN UYARIN
ALLAH KORUSUN
benim o geldi blogumda kampanya yaptığım firma hediyemi yollamış akıllı poşet