bugun gelenlerle 11 paket nescafe gelmiş oldu
sansli kadindan elbise,teyzem adina papilla tava, markabebeden %20 indirim kazandik limango siparisim geldi
winfest polar(mng Kargo) ve nescafe geldi
sonunda ben yokken nescafe gelmiş onada apartman görevlisi bakmış herhalde eşime demiş bir paketi bize de düşer değilmi diye:((kargocular yetmiyoo
daybuydaydan geçen pazar aldığım maybeline fondoten ve pudra geldi... orjinaller bu arada
daybuydaydan 2.90 a çanta almıştım kötü çıkar diye bekliyordum ama gayet güzelmiş . bende fondotön alıcaktım yetiştirememiştim
daybuydaydan 2.90 a çanta almıştım kötü çıkar diye bekliyordum ama gayet güzelmiş . bende fondotön alıcaktım yetiştirememiştim 
güle güle kullan canım. bende alcaktım çanta vakitte vardı ama evde limangodan hezimete uğradığım çanta var onun yüzünden kötü çıkar diye alamadım
aldıgınız urunlerın orjınallıgı ıcın arkada Loreal Turkıye Istanbul yazıısna bakabılırsınız guzel anneler

blog hedıyemı annem begendı ama gene yapıstırmadı buzdolabına...bugun enteresan bır gundu bu kesın...herkes kazandıgı hedıyelerı gule gule kullansın...daha cok olsun ınsallah