Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
geçmiş olsun incesaz cana geleceğine mala glsin derler

üzülme allah korusun beterinden
Geçmiş olsun Allah kazadan beladan hepimizi korusun. Sadakaya daha fazla önem vermek gerek.Az sadaka çok bela def eder.
bugün 8.nescafe ve gligss geldi
Sağolun , Allah beterlerinden sakınsın ,cana geleceğine mala gelsin zaten ben çok korkarım trafik kazalarından
evet canım Allah korusun..ben de bugün okula giderken alt öndeki tampon korumalığını kırdım..

hava berbat..
çok geçmiş olsun incesaz 15 gün önce eşimde beni işe bıraktıktan sonra ara yoldan hızlı çıkan bir araç sağ tarafa zarar vermişti 10 günde servisten çıktı inş çok uzun sürmez.
benim için çok şey değişmedi ama eşim 10 gün çok zorlandı
Aysegulum gecmıs olsun...dunde ben ufak bısey yasadım doktor rapor verdı ama bugun kıtap cıkıcak dıye işteyız

hayat bu sınanıyoruz boyna
gecmıs olsun kızlar herıkınızede.polosepetınden duvar saatı nıhayert geldı bıde cuzdan mı ne koymuslar ıcıne ama kargo 7 tl bana aıtmıs.çok kızdım o kadar oyaladılar bıde kargoyu bana yıkıyolar .cuzdan alanlar vardı memnunmusuz .
nescafelerden birinde bedava çıktı 
benim açtığım paketin üçünde de çıktı paketin hepsini öyle sandım ama değilmiş nerden alıcaz ki bedavaları 
sadece kod çıkanlarda bedava değil sanırım kodun yanında bedava yazıyorsa 1 tane daha alıyoruz