0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eti benimoları şubeden gittim kendim aldım onlara kalsa 2 ay da zor gelir öylece duruyorlar orda şubeye geleli 11 gün oldu duruyor. İzmit merkez iş yerindeki arkadaşlarınkinide aldım onlara yarın vereceğim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineti benimoları şubeden gittim kendim aldım onlara kalsa 2 ay da zor gelir öylece duruyorlar orda şubeye geleli 11 gün oldu duruyor. İzmit merkez iş yerindeki arkadaşlarınkinide aldım onlara yarın vereceğim.izmit merkezde tam olarak nerde yeri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurt içi kargo aradı mı sizi?hani şu kamyonları veren kampanya için?evet aradılar
yurt içi kargo aradı mı sizi?hani şu kamyonları veren kampanya için?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineti benimoları şubeden gittim kendim aldım onlara kalsa 2 ay da zor gelir öylece duruyorlar orda şubeye geleli 11 gün oldu duruyor. İzmit merkez iş yerindeki arkadaşlarınkinide aldım onlara yarın vereceğim.izmit merkezde tam olarak nerde yeriüçyolda zincirlikuyu camisinin yanındaki sokakta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurt içi kargo aradı mı sizi?hani şu kamyonları veren kampanya için?evet aradılarbenide aksam saat 6 da aradılar yurtiçi kargodan arıyoruz dediler yurt içi kargo facebook yarışmasına katılmışşınız tam adresi alabilirmiyiz dediler verdim bende 444 numaraydı ama kamyon gelmişti bana...bu neyin nesi oluyor