bella gloria kupe ozlem hanimin blogundan, twitter kadinlar ne ister hediyesi, nescafe 2 yerine 1 tane geldi
canım kadınlar ne ister hangi kargo ile geldi? bide içinde neler var... 
evet bende merak ediyorum kadınlar ne ister paketinde ne var
eşime nescafe 3ü 1 arada geldi ama benimki yok meydanda toplamda 3 tane daha gelecekti
eşime nescafe 3ü 1 arada geldi ama benimki yok meydanda toplamda 3 tane daha gelecekti
eksik geldi bugün bana da..2 tane daha gelmesi gerek..bakalım gelir herhalde diğerleri de..
eksik geldi bugün bana da..2 tane daha gelmesi gerek..bakalım gelir herhalde diğerleri de..
bakalım inşş adres olarak eşime ve bana ev vermiştik ama dükkan adresi çıktı.. gerçi yurt içinde kayıtlı olan adres sanırım.. pakette adres yazılı değildi isimde
bella gloria kupe ozlem hanimin blogundan, twitter kadinlar ne ister hediyesi, nescafe 2 yerine 1 tane geldi
canım kadınlar ne ister hangi kargo ile geldi? bide içinde neler var... 
yurtici sanirim canim icerik fazla degil 1 orijinal digerleri minyatur
kredi kartının ödemesi geldi babam limaco limanco liimanco biz istanbula gittikmi diyo koptum
Bosch Aquatak GO Plus Oto Yıkama Makinası ve şarzlı tornavida setimiz geldi..
eti benimoları şubeden gittim kendim aldım onlara kalsa 2 ay da zor gelir öylece duruyorlar orda şubeye geleli 11 gün oldu duruyor. İzmit merkez iş yerindeki arkadaşlarınkinide aldım onlara yarın vereceğim.
sürat kargodan mesaj gelmiş.Ne geliyor bu kargoyla
8x4ten deodorantlarim ve nescafelerim geldi