Nescafe gelmiş adresi yazmışlar isim yazmamışlar yarım gözle baktım annem alırken yalnış anlamışım
Ayrıca balıkesir-bandırma benim-o lar ve nescafe geldi.
benimo eve mi geldi siz mi gidip aldınız
Allahım büyüklüğünü birkez daha kanıtladı.DüN lancom yarışmasında haksız yere çok üzülmüştüm.Sadece samimiyet ve dürüstlüğümün kurbanı oldum.Ama biraz önce kızımdan aldığım bir haber beni çok mutlu etti.Belediyenin düzenlemiş olduğu hikaye yarışmasında kızım 1.olmuş ve notbook kazanmış.Buda Allahımın bir taktiri diyorum.
Allahım büyüklüğünü birkez daha kanıtladı.DüN lancom yarışmasında haksız yere çok üzülmüştüm.Sadece samimiyet ve dürüstlüğümün kurbanı oldum.Ama biraz önce kızımdan aldığım bir haber beni çok mutlu etti.Belediyenin düzenlemiş olduğu hikaye yarışmasında kızım 1.olmuş ve notbook kazanmış.Buda Allahımın bir taktiri diyorum.
ınsallah Allah benımde yuzumu guldurur boyle...Rabbım bana da karsılıgını verır...tebrıkler kızınıza ve sıze
kazandığınız sayfada iletişim kısmından mesaj yollayın hemen dönüş yapıyorlar
cok tesekkur ederım soyledıgınızı yaptım yanıt beklıyorum bakalım
tebrik ederim ne güzel haber

hem kızınızın bu kabiliyeti ile gurur duyarsınız hem de çok güzel bi ödül..güle güle kullanın
kaç oy toplamış kim desteklemiş kızınızı

şaka tabiki.sevindim kazanmasına böyle üretimli kampanya harici kazanmaların keydi daha güzel oluyor,heleki kazanan çocuğunuzsa daha bir mutlu olup gurur duyarsınız eminim
Kargoculara okuma yazma öğretilsin yaa

İsimde olmayan harflerden bi isim bulmuş o ismi söylüyo bende öyle biri yok diyorum soyadı bizim soyad.

Hangi firma göndermiş bakıyım dedim bi baktım benim isim.