nestleden markafoni çek kodu geldi
benim eti cinim de alakasız birine teslim edilmiş

yuh yahu...
maggi çorbalar ve son limango paketim az önce geldi
benim eti cinim de alakasız birine teslim edilmiş
yuh yahu...
manyak mı bunlar yaa.yok mudur bunun bir hal çaresi.benim 2 tane oyuncağım gelecekti yok.hadi oyuncağında değilim gelsin gelmesin ama kime teslim ediyor bunlar kargoyu.bende mail attım bakalım ben ne cevap alacağım.birde teslim edildi diye insanı yalancı durumuna düşürüyorlar.şimdiye kadar okuduğum kadarıyla çoğu kişi teslim almamış kargosunu.herkesmi yalancı yani aldığımız halde almadık diye neden mail atalım..
bilemedim şimdi ne yapılır ne edilir.bende yazdım mailde teslim ettik demeyin sakın herkese aynı yalanı söylüyosunuz gibisinden.ama başka bi yolu mutlaka vardır.şikayet var a yazılsa dahamı iyi sonuç alırız acaba.hoş ben zamanında etkin dağıtımı oraya yazdım ne geçti elime
beyler bayanlar firmayı kendi kendilerine şikayet edecğinize sikayetvar.com a şikayet edin de herkes ne firma olduğunu görsün. prestij meselesi kimse firmanın isiminin kötü anılmasını istemez ama kendilerine şikayet ederseniz ney olacak boş
birde etinin duvarına şikayet etmek lazım.Herkes oraya yazarsa zip için iyi olmaz.Bana duru gumet duş jeli gelmemişti.Duvarına yazdım.Kargo özür dileyerek getirdi.
bekodan kupa geldi birde bakyapıdan zarif eşimin bana yolladığı kart geldi çok güzel şeyler yazmış
Lerzan sakın kupayı bulaşık makinasına koyma kardeşim koymuş felaket bişey olmuş..
ama çay gibi sıcak içecek koyunca renk değiştiriyo kalpler love yazısı çıkıyo atraksiyonlu bi kupaymış)
tüh bende makinaya koymuştum şuan yıkanıyor:(
sağolasın tatlım ben direk makinaya koyacaktım Allah razı olsun şekerciim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin... etiyede şikayetimi yazdım fcde duvarlarınada yazdım yeter artık demenin zamanı geldi