Ekom dan maggi çorba geliyor, bugun gelen maggilerin kargo poşetinde Ekom yazıyordu
bekodan kupa geldi birde bakyapıdan zarif eşimin bana yolladığı kart geldi çok güzel şeyler yazmış
forum ankaradan kazandığım winx hediye sepeti geldi
neva boyalar geldi
kampüs çeki ile aldığım çanta geldi
bekodan kupa geldi birde bakyapıdan zarif eşimin bana yolladığı kart geldi çok güzel şeyler yazmış
Lerzan sakın kupayı bulaşık makinasına koyma kardeşim koymuş felaket bişey olmuş..
ama çay gibi sıcak içecek koyunca renk değiştiriyo kalpler love yazısı çıkıyo atraksiyonlu bi kupaymış)
Lerzan sakın kupayı bulaşık makinasına koyma kardeşim koymuş felaket bişey olmuş..
ama çay gibi sıcak içecek koyunca renk değiştiriyo kalpler love yazısı çıkıyo atraksiyonlu bi kupaymış)
tüh bende makinaya koymuştum şuan yıkanıyor:(
kutunun üstünde elde yıkayın yazısı varmış bende sonradan gördüm , kaplama şeffaf jelatin gibi koruma şeysi kalkmış makina da yıkayınca ama hala renk değiştirebiliyor
kutunun üstünde elde yıkayın yazısı varmış bende sonradan gördüm , kaplama şeffaf jelatin gibi koruma şeysi kalkmış makina da yıkayınca ama hala renk değiştirebiliyor 
gittim baktım siyah kupa kırmızı olmuş
nasıl mutfağa koştum, makineye koymuştum çalıştırdım sandım meğer çalıştırmamışım daha

teşekkürler yoksa gidiyordu caaanım kupam
Eti cinlerim geldi. Titreşimli maskaram geldi.
eticim gelmedi maili geldi bana teslim etmişler akılarınca gelen mail aynen şöyle
Eti cin oyuncağı size teslim edilmiş benimoların dağıtımıda 1 marta kadar devam edecektir.
Saygılarımla,
Nermin Tufan
Müşteri hizmetleri
ZİP DELİVERY SOLUTİONS
Hürriyet mah. Dr.Cemil Bengü cd.
No :27 Çağlayan /Kağıthane/İstanbul
0212 225 35 75 PBX
0212 291 05 82 FAX
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin